Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
Novinka ve spolupráci s Mama Blogerkou Roku 2018 @mamadomisha. Dokonalé na sucho pražené lískové ořechy z oblasti Mortarelle v Itálii a výběrové kešu ořechy dodávají tomuto netradičnímu máslu nezaměnitelnou chuť a vůni.
Můžete použít na jakýkoli dezert, krásně se "táhne" a má velmi intenzivní čokoládou chuť naprosto typickou pro klasické americké brownie.
✅ obsahuje kešu pražené na sucho
✅ lískové ořechy pražené na sucho
✅ kvalitní italské kakao
✅ přepuštěně máslo ghí
✅ kokosový cukr
✅ výběrovou čokoládu z Dominikánské Republiky z oblasti Los Bejucos s velmi netradiční hořko-mléčnou chutí
Použití: Nejlepší je do ovesné kaše, na vafle, na palačinky, do tvarohu nebo rovnou ze skleničky.
Balení: 250 g/25 g
Minimální trvanlivost: Viz obal
Upozornění: Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Olejovitá vrstva na povrchu je přirozený jev, v chladu tuhne a může vytvářet bílé krystaly. Před konzumací promíchejte. Spotřebujte do 14 dní od otevření. Uchovávejte na stinném místě, při teplotě do 30°.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněny.
Nutriční informace
|
100 g
|
Energetická hodnota
|
2384kJ / 570kcal
|
Tuky
|
44 g
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
13 g
|
Sacharidy
|
30,6 g
|
- z toho cukry
|
22.7 g
|
Bílkoviny
|
14,3 g
|
Vláknina
|
6,5 g
|
Sůl
|
0.14 g
|
Arašídové máslo je skvělým zdrojem bílkovin a zdravých tuků. Výborně chutná v kaši nebo na palačinkách.
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem.
Kešu máslo nejvyšší kvality s přidaným kokosovým máslem. Stoprocentně přírodní, bez přidané soli, cukru a olejů.