Můj účet
Přihlášení
Menu

Můj Bílek

Hodnotilo již 7 zákazníků
  • -4%

Můj Bílek

Hodnotilo již 7 zákazníků
30 g Můj bílek 30g
47 Kč
Momentálně nedostupné
47 Kč
Všechny varianty
Zobrazit méně
Doprava od 1 500 Kč ZDARMA!

Můj Bílek 30g​
 

Můj bílek je vaječný bílek z podestýlkových chovů, pasterovaný a sušený. Určený pro využití jako zdravá ingredience pro rychlé a zdravé vaření a pečení. Má vysoký obsah bílkovin a žádné cukry a tuky. Vyniká svojí širokou využitelností do sladkých i slaných pokrmů. Vytvoříte si jak rychlou omeletu, tak i sladký desert. Jedno balení (sáček), obsahuje 10 ks bílků v sušené formě.

✅ vysoký obsah bílkovin
✅ 
1 kávová lžička je ekvivalent 1 ks bílku tektuého
✅ nula tuků a cukrů
✅ obsahuje vyvážené aminokyselinové spektrum a přirozený obsah vitaminů A, B12 a D
✅ pochází výhradně z vajec z podestýlkových chovů
✅ neobsahuje laktózu, lepek ani sóju

Postup: Sáček smícháme s 200ml mléka nebo vody. V ideálním rozpuštění je do cca. 1-2 minuty. Můžeme míchat ručně, nebo robotem. Chování mého bílku je stejné jako u běžného bílku - tj. je možno vytvořit pěnu i hustý sníh. Je ho možné skladovat v pokojové teplotě. Lze přidat i bez předchozího rozpuštění do základu při pečení - např. k mouce nebo práškovému proteinu a následně využití jeho vlastnosti - vyšlehání, nebo spojení hmoty při pečení.

Balení: 30g

Minimální trvanlivost: Viz obal

Upozornění: Potravina. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě při pokojové teplotě.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou zvýrazněny tučně ve složení produktu.

Zobrazit celý popis
Skrýt celý popis
Nutriční informace 100 g 30 g
Energetická hodnota 1428 kJ / 341 kcal 428 kJ / 102 kcal
Tuky 0 g 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g
Sacharidy 0 g 0 g
- z toho cukry 0 g 0 g
Bílkoviny 84 g 25 g
Sůl* 3 g 1 g

*Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

Složení: Vaječný bílek.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou zvýrazněny tučně ve složení produktu.

Zobrazit celé parametry
Skrýt celé parametry

Recenze Hodnotilo již 7 zákazníků

  • 24. 7. 2023 v 14:44
    Jaroslava Prušáková
    Můj oblíbenec do kaší, když nemám po ruce jinou bílkovinu
  • 8. 11. 2021 v 13:11
    Michaela Křivánková
  • 26. 8. 2021 v 16:49
    Valerie Wendlerová
  • 17. 7. 2021 v 06:41
    Markéta Camfrlová
    Výborná vychytávka do kuchyně, hodí se na buchty i do omelety, do diety i jako pouhý přísun kvalitních bílkovin. ????
  • 30. 6. 2021 v 14:14
    Jana Hauserová
    Nejlepší co jsem mohla koupit,omelety,palačinky,buchty nabombený bílkama,zasití a cítíte se skvěle????????
  • 9. 11. 2020 v 15:42
    Petr Gráca
Máte s produktem zkušenost? Napište recenzi a pomozte tak ostatním zákazníkům s rozhodováním. Děkujeme :-)
Přidat vlastní hodnocení

Vložit hodnocení produktu

Recenze: *
         

Dotazy Zeptejte se, rádi vám pomůžeme

  • 30. 5. 2022 v 18:29
    Sabina Leebová
    Reagovat
    Dobrý den, jak si udělam z můj bílek omeletu? Smichala jsem 1 čajovou lžičku s 200 ml vody a nalila na panev a nic se nestalo, tak, kde jsem udelala chybu :):):) dekuji za odpoved
  • 30. 5. 2022 v 21:49
    Tereza Fitness007
    Reagovat
    Dobrý den, celý sáček se má smíchat s 200 ml vody. 1 čajová lžička = jeden bílek a měl by se ředit 1:7 :) Přeji pěkný den, Tereza
  • 21. 12. 2021 v 09:18
    Naděžda Danielčíková
    Reagovat
    Dobrý den mám dotaz kolik dát vody na jeden sáček,mám mít 7ks bílku .Děkuji Danielčíková
  • 21. 12. 2021 v 09:20
    Tereza Fitness007
    Reagovat
    Dobrý den, postup by měl být na sáčku. Sáček smícháme s 200ml mléka nebo vody. V ideálním rozpuštění je do cca. 1-2 minuty. Můžeme míchat ručně, nebo robotem. Chování mého bílku je stejné jako u běžného bílku - tj. je možno vytvořit pěnu i hustý sníh. Je ho možné skladovat v pokojové teplotě. Lze přidat i bez předchozího rozpuštění do základu při pečení - např. k mouce nebo práškovému proteinu a následně využití jeho vlastnosti - vyšlehání, nebo spojení hmoty při pečení. Přeji pěkný den, Tereza
O našich produktech víme skoro vše. Zeptejte se, rádi vám pomůžeme.
Přidat dotaz

Vložit dotaz