![]() |
40 g
čokoláda
|
42 Kč
skladem
|
42 Kč
|
Izolát nativní syrovátkové bílkoviny je považován za jeden z nejvýhodnějších zdrojů bílkoviny z hlediska vstřebatelnosti, ale také využitelnosti. Pokud se taková bílkovina podrobí částečné enzymatické hydrolýze, vznikne mimořádně kvalitní produkt, pro obnovu svalových vláken po náročné fyzické aktivitě a hlavně potřebný svalový růst. Právě tento izolát nativní syrovátkové bílkoviny představuje hlavní surovinu unikátního produktu HYDRO WHEY.
✅ skvěle se rozmíchává
✅ syrovátkový proteinový hydrolyzát pro doplnění kvalitní a dobře strávitelné bílkoviny
✅ 80% prvotřídní bílkoviny
✅ nula cukrů (pouze přirozeně se vyskytující)
✅ pouze přírodní barviva, slazeno stévií a sukralozou
✅ perfektní stravitelnost
Prvotřídní a značkový hydrolyzovaný izolát syrovátkové bílkoviny Hydrovon™, který díky šetrné hydrolýze neztrácí na své biologické hodnotě a vyniká skvělým aminokyselinovým spektrem.
Další značkovou surovinu v tomto produktu představuje Tolerase®L. Jedná se o kyselou formu enzymu laktázy, který pomáhá štěpit mléčný cukr (laktózu) i v prostředí trávicího traktu, které je pro běžný enzym laktázy nepříznivé.
Doporučené dávkování: 16 g = 1 odměrka u příchutí vanilka a jahoda. 18 g = 1 odměrka u příchuti čokoláda. Dle doporučeného dávkování odměřte a rozmíchejte v šejkru.
Dávka: 16-18 g
Počet dávek v balení: 100/50/2,5
Minimální trvanlivost: viz obal
Upozornění: Doplněk stravy. Potravina vhodná zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
Nutriční hodnoty
|
100 g
|
Dávka - 40 g
|
Energetická hodnota
|
1502 kJ / 354 kcal
|
601 kJ / 142 kcal
|
Tuky
|
1,5 g
|
0,6 g
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,9 g
|
0,4 g
|
Sacharidy
|
5,3 g
|
2,1 g
|
- z toho cukry
|
2 g
|
0,8 g
|
Vláknina
|
3 g
|
1,2 g
|
Bílkoviny
|
78,4 g
|
31,4 g
|
Sůl
|
1 g
|
0,4 g
|
Trávící enzym laktáza
|
8400 ALU
|
3360 ALU
|
Chrom
|
250 µg = 625 % *
|
100 µg = 250 % *
|
Niacin (Vitamín B3)
|
67,5 mg = 422 % *
|
27 mg = 169 % *
|
Typické aminokyselinové spektrum:
|
||
L-Alanin
|
3762 mg
|
1505 mg
|
L-Arginin
|
1802 mg
|
721 mg
|
L-Asparágová kyselina
|
8536 mg
|
3414 mg
|
L-Cystein
|
1764 mg
|
705 mg
|
L-Glutamová kyselina
|
13654 mg
|
5462 mg
|
Glycin
|
1310 mg
|
524 mg
|
L-Histidin
|
1299 mg
|
519 mg
|
L-Isoleucin ***
|
4993 mg
|
1997 mg
|
L-Leucin***
|
8211 mg
|
3284 mg
|
L-Lysin**
|
7577 mg
|
3031 mg
|
L-Methionin**
|
1694 mg
|
678 mg
|
L-Phenylalanin**
|
2277 mg
|
911 mg
|
L-Prolin
|
4726 mg
|
1890 mg
|
L-Serin
|
3668 mg
|
1467 mg
|
L-Threonin**
|
5436 mg
|
2174 mg
|
L-Tyrosin
|
2170 mg
|
868 mg
|
L-Valin***
|
4401 mg
|
1760 mg
|
L-Tryptophan**
|
1442 mg
|
577 mg
|
* referenční hodnota příjmu
|
||
** EAA - esenciální aminokyseliny
|
||
*** BCAA - větvené esenciální aminokyseliny
|
||
ALU - laktázová jednotka
|
||
*Výživové údaje jsou založeny na variantě pčokoláda. Výživové údaje ostatních příchutí se mohou lehce lišit.
|
složení:
Příchuť vanilka: 94 % hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát, pšeničná vláknina (neobsahuje lepek), aroma, stabilizátory akáciová a xanthanová guma,emulgátor sójový lecitin, protispékavá látka oxid křemičitý, mléčnan chromitý, chlorid sodný, trávicí enzym laktáza - Tolerase L, nikotinamid, sladidla sukralóza a steviol-glykosidy, barvivo beta-karoten.
Příchuť jahoda: 94% hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát, aroma, pšeničná vláknina (neobsahuje lepek), stabilizátory akáciová a xanthanová guma, emulgátor sójový lecitin, koncentrát z červené řepy, protispékavá látka oxid křemičitý, mléčnan chromitý, chlorid sodný, trávicí enzym laktáza - Tolerase L, nikotinamid, sladidla sukralóza a steviol-glykosidy.
Příchuť čokoláda: 90% hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (obsahuje sójový lecitin), kakao, pšeničná vláknina (neobsahuje lepek), aroma, stabilizátory akáciová a xanthanová guma, protispékavé látky fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý, mléčnan chromitý, chlorid sodný, trávicí enzym laktáza - Tolerase L, nikotinamid, sladidla sukralóza a steviol-glykosidy.