Můj účet
Přihlášení
Menu

Nutrend Vegan Protein Crunchy Bar 40 g

Produkt zatím nikdo nehodnotil
  • -8%
  • Novinky

Nutrend Vegan Protein Crunchy Bar 40 g

Produkt zatím nikdo nehodnotil
40 g mandle
23 Kč
skladem
23 Kč
40 g arašídové máslo
23 Kč
skladem
23 Kč
Všechny varianty
Zobrazit méně
Doprava od 59 Kč (nad 1 500 Kč ZDARMA)

Nutrend Vegan Protein Crunchy Bar 40 g


Křupavá bezlepková tyčinka je skvělým zdrojem bílkovin i snadno dostupné energie. Díky šetrnému zpracování čistě přírodních surovin je vhodná nejen pro vegany, ale i všechny, kteří sledují trendy moderního stravování. Díky bezlepkovým ovesným vločkám je tyčinka výborným zdrojem vlákniny a dobře zasytí. Složení bylo obohaceno o slunečnicová a lněná semínka, vyhledávaná pro obsah tělu prospěšných mastných kyselin, a také o quinou, která je známá jako obilovina s přirozeně bohatým zastoupením esenciálních látek.

✅ lahodná chuť
✅ 20 % bílkovin
✅ čistě rostlinné zdroje bílkovin
✅ bez přidaného cukru
✅ bez lepku
✅ vegan

Díky šetrnému zpracování čistě přírodních surovin je vhodná nejen pro vegany, ale i všechny, kteří sledují trendy moderního stravování. Díky bezlepkovým ovesným vločkám je tyčinka výborným zdrojem vlákniny a dobře zasytí. Složení bylo obohaceno o slunečnicová a lněná semínka, vyhledávaná pro obsah tělu prospěšných mastných kyselin, a také o quinou, která je známá jako obilovina s přirozeně bohatým zastoupením esenciálních látek.

Vegan Protein Crunchy Bar – obsažené složky:

Mandle obsahují široké spektrum prospěšných látek. Jsou zdrojem nenasycených mastných kyselin a biologicky hodnotných bílkovin, které tvoří až 20 % z jejich složení. Z vitamínů obsahují prospěšný antioxidant vitamín E, dále některé vitamíny skupiny B a minerální látky, jako například vápník, hořčík, draslík, zinek či železo. Na základě výše uvedeného lze říci, že zařazením mandlí do jídelníčku dodáme tělu vhodné tuky působící na optimální hladinu cholesterolu v krvi a látky, které podporují antioxidační procesy či odolnost nervové soustavy.

Arašídy jsou plody podzemnice olejné a málokdo z nás ví, že se jedná o luštěninu. Co je však známé je to, že disponují obsahem antioxidantů, minerálních látek, jako je například fosfor, vápník, hořčík, železo, mangan, měď a některých vitamínů skupiny B. Arašídy také obsahují koenzym Q10, který je vyhledávaný pro regenerační účinky a velkou část tuků v arašídech představují mononenasycené mastné kyseliny.

Dýňová semínka jsou velmi oblíbenou pochoutkou a neoddělitelně patří do zdravé a moderní gastronomie. Obsahují prospěšné vitaminy A, D, některé vitamíny skupiny B a antioxidant vitamín E.  Z minerálních látek v dýňových semínkách najdeme zinek, draslík, mangan, měď a fosfor. Důležité je i zastoupení celé škály aminokyselin a asi čtvrtinu obsahu pak tvoří proteiny.

Slunečnicová semínka asi není třeba představovat. Krásné slunečnice byly původně dovezené z Ameriky pouze za okrasným účelemNa začátku 17. století však objevili její úžasné chuťové vlastnosti mistři kuchaři a dále se pak ukázalo, že semínka ze slunečnice obsahují i řadu vitamínů skupiny B a z minerálních látek hořčík, vápník, draslík a velké množství vlákniny.

Lněná semínka obsahují vysoký podíl tuku v podobě nenasycených mastných kyselin a jsou vůbec nejbohatším zdrojem omega-3 mastných kyselin, což spolu se strukturálně odlišnými omega-3 mastnými kyselinami z jiných zdrojů, příznivě ovlivňuje doporučovaný poměr příjmu mezi omega-3 a omega-6 mastnými kyselinami. Lněná semínka jsou prospěšná také díky obsažené vláknině a slizovitým látkám, které přirozeně ve vodě bobtnají a zvětšují tak svůj objem. Ve lněném semínku také najdete přes 20 % bílkovin.

Quinoa je jedna z nejstarších obilovin pocházející z Jižní Ameriky. Tato semena merlíku chilského obsahují bílkoviny s významným podílem lysinu. Jedná se o vysoce výživnou potravinu, zajímavou nejen pro vegetariány a vegany, ale vzhledem k tomu, že neobsahuje lepek, tak je velmi oblíbená i u celiaků. Dále disponuje užitečným podílem hořčíku, železa, vápníku, vitamínu B2 a vlákniny.

Hrách kdysi patřil do jídelníčku chudých lidí, ale od té doby, co dietologové objevili, kolik živin a zdraví prospěšných látek v sobě skrývá, tak ho lidé cíleně zařazují do svého zdravého jídelníčkuObsažené bílkoviny tvoří zhruba 23 % a tuky jen okolo 1,5 %. Vhodné je začleňování hrachu do naší stravy i díky obsažené vláknině, minerálním látkám, jako je hořčík, draslík, železo, zinek a vitamínům skupiny B a antioxidantu vitamínu E. Všechny tyto účinné látky se podílejí na látkové výměně a přirozené obranyschopnosti organismu, činnosti nervů a srdce.

Sója představuje takovou malou bombu naplněnou hodnotnými živinami. Často bývá označovaná jako ,,rostlinné maso“, díky jejímu vysokému obsahu bílkovin, ve srovnání s ostatními rostlinnými zdroji, i významným zastoupením esenciálních aminokyselin. Nejen kvůli těmto vlastnostem je s oblibou vyhledávána i lidmi upřednostňující veganský životní styl. Nezanedbatelný je i obsah minerálních látek, kterými jsou vápník, hořčík, železo a fosfor. Sójové boby nabízejí širokou paletu vitamínů skupiny B. Velkou výhodou sóji je, že v našem organismu působí mírně zásaditě, a navíc je lehce vstřebatelná, vždy však záleží na technologické úpravě.

Ovesné vločky jsou doslova pokladnice hodnotných živin. Každé ráno začíná spousta rodin s bohatou ovesnou snídaní na stole, ať již ve formě kaší, pečiva nebo tyčinek připravených na svačinku. Ze všech druhů obilovin obsahuje oves největší podíl bílkovin. Prostřednictvím ovsa doplníme i některé potřebné esenciální mastné kyseliny. Velký přínos pro sportovce také mají komplexní sacharidy, které dodávají energii našemu tělu postupně. Významnými mikroživinami jsou některé vitamíny řady B, vápník, antistresový minerál hořčík a účinná složka beta-glukan. Lidé s alergií na lepek jistě ocení bezlepkovou formu ovesných vloček.

Dávkování: Užívejte kdykoliv během dne.

Balení: 40 g

Minimální trvanlivost: viz obal

Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem.

Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněny. 

Zobrazit celý popis
Skrýt celý popis
Arašídové máslo
100 g
40 g (1 tyčinka)
Energetická hodnota
1731 kJ/412 kcal
692 kJ/165 kcal
Tuky
15 g
6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
2 g
0,8 g
Sacharidy
46,5 g
18,6 g
- z toho cukry
12 g
4,8 g
Vláknina
6,5 g
2,6 g
Bílkoviny
20 g
8 g
Sůl
0,7 g
0,3 g
Výživové údaje jsou založeny na variantě arašídové máslo. Výživové údaje ostatních příchutí se mohou lehce lišit.

Složení:  

arašídové máslo: glukózový sirup, bezlepkové ovesné vločky, sójový extrudát (sójový proteinový izolát, tapiokový škrob, sůl), 10% pražené arašídy, dýňová semínka, extrudát z hrachového proteinu, 7 % slunečnicová semínka, třtinový cukr, 3 % lněná semínka, 2 % quinoa bílá, akáciová guma, zvlhčující látka glycerin, emulgátor řepkový lecitin, chlorid sodný, aroma, antioxidant směs přírodních tokoferolů. 

mandle: glukózový sirup, bezlepkové ovesné vločky, sójový extrudát (sójový proteinový izolát, tapiokový škrob, sůl), 10 % mandle, dýňová semínka, extrudát z hrachového proteinu, 7 % slunečnicová semínka, třtinový cukr, 3 % lněná semínka, 2 % quinoa bílá, akáciová guma, zvlhčující látka glycerin, emulgátor řepkový lecitin, aroma, chlorid sodný, antioxidant směs přírodních tokoferolů. 

Zobrazit celé parametry
Skrýt celé parametry

Recenze Produkt zatím nikdo nehodnotil

Máte s produktem zkušenost? Napište recenzi a pomozte tak ostatním zákazníkům s rozhodováním. Děkujeme :-)
Přidat vlastní hodnocení

Vložit hodnocení produktu

Recenze: *
         

Dotazy Zeptejte se, rádi vám pomůžeme

O našich produktech víme skoro vše. Zeptejte se, rádi vám pomůžeme.
Přidat dotaz

Vložit dotaz