Můj účet
Přihlášení
Menu

Tuňákový „easy“ sendvič

Zdravé Večeře

Určitě znáte takové ty plněné trojúhelníčky z toustového chleba, co se prodávají v každém marketu a na každé benzínce jako rychlé občerstvení. Mnoho lidí má nejraději právě ty s tuňákem. Jenže obsahují i spoustu majonézy, tudíž nejsou zrovna vhodné, pokud se snažíte jíst zdravou a vyváženou stravu nebo si hlídáte váhu. Proto vám přinášíme tip na snadný, rychlý a navíc i zdravý sendvič s tuňákem, který si můžete připravit kdykoli v průběhu dne. Jedná se o ideální svačinu nebo studenou večeři.

Ingredience: Na 1 porci

  • tuňák ve vlastní šťávě 
  • 50 g přírodního žervé
  • 1 lžička sušených italských bylinek
  • špetka soli a pepře
  • 4 ředkvičky
  • 1 kus pečiva (celozrnná kaiserka, ciabatta, chléb, apod.)

 

Postup

  1. Z konzervy tuňáka slijeme šťávu a maso dáme do misky. Přidáme žervé, bylinky, sůl a pepř a vidličkou trochu rozmačkáme a promícháme.
  2. Ředkvičky očistíme a nakrájíme na tenké plátky.
  3. Pečivo rozkrojíme a naplníme tuňákovou směsí a ředkvičkami.
  4. Sendvič ihned podáváme.

Sleduj nás i na sociálních sítích: