Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
VÝPRODEJ Z DŮVODU PROŠLÉHO DATA MINIMÁLNÍ TRVANLIVOSTI DMT 13.7.2020
Sójový nápoj má bílou barvu a chutná po luštěninách. Hodí se především do teplé kuchyně, jelikož není nijak ochucený. Používat ho můžete jako klasické mléko, po zahřátí se jeho chuť nezmění. V lednici ho můžete nechat otevřené až 5 dnů. Před použitím je dobré výrobek protřepat.
Využití:
Nutriční hodnoty ve 100 ml | |
Energetická hodnota 227 kJ / 54 kcal
|
|
Tuky:
|
2,6 g
|
z toho nasycené mastné kyseliny:
|
0,7 g
|
Sacharidy:
|
3,8 g
|
z toho cukry:
|
3,3 g
|
Vláknina:
|
0,6 g
|
Bílkoviny:
|
3,7 g
|
Sůl:
|
0,13 g
|
Složení: Pitná voda, loupané Sójové boby* 7,3 %, tapiokový sirup* 4,6 %, olej z lněného semínka*, mořská sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Plody stromu maccadamia, známá jako makadamské ořechy , obsahují až 74 % tuků. Jejich proteiny jsou plnohodnotné, třebaže mají málo methioninu (ten se dá lehce doplnit kombinací s celozrnnými obilninami).
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. V kuchyni mají velmi široké využití a jejich příprava je snadná.
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do rizot, nádivek, polévek, salátů nebo kaší.