Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
VÝPRODEJ Z DŮVODU KRÁTKÉHO DATA MINIMÁLNÍ TRVANLIVOSTI (12/2020)
Kvalitní mandlové máslo bohaté na bílkoviny a vlákniny. Máslo se vyznačuje maximální čistotou použité suroviny z vysoce kvalitních mandlí.
Ve srovnání s ostatními surovinami pro výrobu ořechových másel, najdeme v mandlovém máslu nejvíce draslíku, který je obecně ve středoevropské kuchyni nedostatkovou minerální látkou s výrazným vztahem k výkonu a dlouhodobé výkonnosti.
Mandlové máslo se vyznačuje maximální čistotou použité suroviny s vysoce kvalitních mandlí, a to zcela bez přídavku olejů nebo cukrů pro zvýraznění chuti, připravené z nasucho pražených mandlí. Suché pražení umožňuje zachování cenných nutričních látek s pozitivním vlivem na zdraví.
Nutriční údaje mandlového másla s bílou čokoládou (ve 100 g):
Bílkoviny | 25g |
Sacharidy | 7g |
Z toho cukry | 4g |
Tuky | 56g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 4,5g |
Vláknina | 12g |
Energetická hodnota kJ | 2504 |
Energetická hodnota kcal | 598,9 |
Sůl | 0 |