Mouka má všestranné využití třeba na pečení - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou mouku celozrnnou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozměr; smažení - například zeleninové placky dobře chutnají připravené z celozrnné mouky; knedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh; zahušťování - pokrmy s hrubší strukturou lze v případě potřeba také zahustit touto moukou.
Krásně provoní muffiny, zákusky i palačinky. Zahustí polévky, omáčky a dodá vašim pokrmům šmrnc.
Jste zastánci zdravého stravování a myslíte si, že mouka je pro vás tabu? Nabízíme Vám řešení. U nás najdete pouze tzv. zdravé mouky .
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Instantní mouka bohatá na vitamín B1, Železo a fosfor. Obsahuje dvakrát více tzv. zdravého tuku než pšenice a více lehce stavitelných proteinů a sacharidů,
Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů.
Celozrnná špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné .
Špaldová mouka se poslední dobou stala super náhradou za bílou pšeničnou mouku. Upečete z ní plně to samé, co z klasické mouky, ale zdravěji.
Přirozeně bezlepková kukuřičná mouka v biokvalitě. Připravíte z ní polentu nebo tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s ní obalovat.
Krupice ze starého druhu pšenice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umleté zrno obilí. Špaldová krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši.
Výběrová bezlepková mouka z lískových ořechů.
Ovesné vločky jsou typickou snídaní všech vyznavačů zdravého životního stylu.
Syrovátkový izolát bez laktozy, který je bez sladidel dochucený pouze extraktem z kokosu.
Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Jste zastánci zdravého stravování a myslíte si, že mouka je pro vás tabu? Sáhněte po moukách z ořechů!