Můj účet
Přihlášení
Menu

Blog

  • Likérové cupcaky s proteinem

    Likérové cupcaky s proteinem

    Cupcaky, které nádherně vypadají a skvěle chutnají. Jen těžko byste na první pohled a ochutnání hádali, že jsou odlehčené a plné bílkovin. Klasická mouka je nahrazena špaldovou a o nálož bílkovin se postará tvaroh a protein. Třešničkou na dortu už je jen fakt, že jsou cupcaky snadné a rychlé na přípravu. 

  • Proteinový pistáciový dortík
    Zdravé Dezerty

    Proteinový pistáciový dortík

    Pistáciový dort jako z cukrárny, který můžete dlabat i v redukci. Do základu jsme použili cizrnu a k doslazení jsme zvolili erythritol a čekanku. Kombinace proteinu, skyru a tvarohu se postará o zastoupení slušné porce bílkovin. Tímto dortem ohromíte zaručeně každou návštěvu.

  • Fitness koláč s Pescience Pumpkin spice
    Zdravé Dezerty

    Fitness koláč s Pescience Pumpkin spice

    Speciální limitka od Pescience v příchutí dýňový koláč je naprostá pecka. Výborně chutná jen s vodou, v kaši vykouzlí perfektní konzistenci a hodí se také na pečení. My jej hned ozkoušeli v akci a vytvořili jsme vláčný perníkoskořicový koláč plný bílkovin.

  • Fit ovesný jablečný koláč

    Fit ovesný jablečný koláč

    Jednoduchý a rychlý recept pouze z pár ingrediencí. K dnešnímu receptu vám stačí 6 ingrediencí, necelá hodinka času a fit jablečný ovesný koláč je na světě. Žádý přidaný cukr, minimum tuku a lahodná sladká chuť jablíček.

Oblíbené články