Můj účet
Přihlášení
Menu

Blog

  • Fitness koláč s Pescience Pumpkin spice
    Zdravé Dezerty

    Fitness koláč s Pescience Pumpkin spice

    Speciální limitka od Pescience v příchutí dýňový koláč je naprostá pecka. Výborně chutná jen s vodou, v kaši vykouzlí perfektní konzistenci a hodí se také na pečení. My jej hned ozkoušeli v akci a vytvořili jsme vláčný perníkoskořicový koláč plný bílkovin.

  • Fit ovesný jablečný koláč

    Fit ovesný jablečný koláč

    Jednoduchý a rychlý recept pouze z pár ingrediencí. K dnešnímu receptu vám stačí 6 ingrediencí, necelá hodinka času a fit jablečný ovesný koláč je na světě. Žádý přidaný cukr, minimum tuku a lahodná sladká chuť jablíček.

  • Zdravá Toffee bábovka z batátů
    Zdravé Dezerty

    Zdravá Toffee bábovka z batátů

    Sladké brambory jsou skvělým zdrojem komplexních sacharidů, ale věděli jste, že jsou vhodné také k pečení a přípravě sladkých pochutin a dezertů? My jsme z nich vytvořili karamelovou bábovku. Bábovka je vláčná, chutná po oříšcích a karamelu a je zkrátka moc dobrá. 

  • Peanut Butter Cup bez přidaného cukru
    Zdravé Dezerty

    Peanut Butter Cup bez přidaného cukru

    Každý je zná, každý je miluje! Čokooříškové košíčky jsou většinou nabité klasickým cukrem, jednou za čas dobrý, ale což taková varianta, kterou můžete jíst denně :) Přidali jsme bílkoviny, cukr vyměnili za datle a čekanku a zdravější verze košíčku je na světě. Vyzkoušejte recept na oblíbenou sladkost, kterou si můžete vychutnat klidně i v dietě.

Oblíbené články