Můj účet
Přihlášení
Menu

Blog

  • Proteiny - bez nich svaly neporostou

    Proteiny - bez nich svaly neporostou

    Třemi základními složkami potravy jsou bílkoviny, tuky a cukry. Jen jedna z nich je ale nenahraditelná – bílkoviny, odborně nazývané proteiny. Díky své chemické struktuře jsou právě proteiny základním stavebním prvkem všech živých organismů a musejí být dodávány potravou. Pro sportovce jsou obzvláště důležité, neboť zajišťují správnou funkci svalů.

  • Grenade - jak vlastně funguje?

    Grenade - jak vlastně funguje?

    Dnešní trh nabízí nepřeberné množství spalovačů tuku, málokterý z nich však bude účinný jako  Grenade Thermo Detonator . V čem je rozdíl? Mezi spalovači tuku začíná vznikat opravdu velký zmatek, protože převažující část produktů nemá vlastně co říci ke své podstatě. To však neplatí pro Grenade, jehož podstatou je jedinečná technologie, která přináší skutečný bestseller v této kategorii

  • SYNEFRINE NENÍ EFEDRIN, ale funguje!!

    SYNEFRINE NENÍ EFEDRIN, ale funguje!!

    Všichni ti, kdo se alespoň maličko orientují na poli doplňkové a sportovní výživy, jistě stále pamatují na boom, který byl kolem výrobků na hubnutí, obsahujících efedrin. Ale ve druhé polovině roku 1997 došlo k výrazné změně přístupu ministerstva zdravotnictví k výrobkům, obsahujícím efedrin a jejich volný prodej byl definitivně v ČR zakázán. Začaly se objevovat různé další látky, jimž se připisoval stejný efekt jako efedrinu, ale ti, kdož vyzkoušeli obojí, vědí své. Až teprve nedávno se objevila nová látka, která je schopna vytvořit v organismu velmi podobný efekt, jako efedrin, ovšem bez jeho negativního působení. Tato látka se jmenuje SYNEFRIN.

Oblíbené články