Můj účet
Přihlášení
Menu

Blog

  • (R)evoluce oblíbeného pure cfm

    (R)evoluce oblíbeného pure cfm

    Pure cfm  je velmi oblíbený protein a jeho popularita stále stoupá. co nás tedy vedlo k jehou, vylepšovat? doba jde dopředu a my rozhodně nechceme usnout na vavřínech. „cfmko“ je  základní univerzální protein , který najde využití u nejširšího spektra našich zákazníků. 

  • Bílkoviny - úvodní info I.díl

    Bílkoviny řadíme mezi základní a rozhodující živiny – a jsou zcela nepostradatelné. Zatímco tuky se v těle mohou tvořit ze sacharidů a sacharidy z bílkovin, tvorba vlastních bílkovin je závislá výhradně na jejich příjmu potravou. Jsou hlavní stavební jednotkou orgánů a svalstva, součástí hormonů, transportních složek, enzymů a protilátek. Zdrojem energie se stávají pouze za mimořádných situací.

  • Bílkoviny - Co vše ovlivňuje potřebu bílkovin? 2.díl

    Minulý díl jsme zakončili doporučením potřeby bílkovin pro různé skupiny sportovců. Ale je celá řada situací, které tuto potřebu zvyšují…. Co vše tedy ovlivňuje naší potřebu bílkovin? Veškeré stresové situace: nemoc, užívání léků, chirurgické zákroky, psychické vypětí a …… pohybová aktivita, tedy trénink. A to je právě to, co nás zajímá.

Oblíbené články