
Vícesložkový protein: Jaké jsou jeho výhody a jaký vybrat?
Zjistěte, proč je vícesložkový protein univerzální volbou pro regeneraci, svaly i každodenní stravu. Jaké jsou výhody oproti 100% syrovátce?
Zjistěte, proč je vícesložkový protein univerzální volbou pro regeneraci, svaly i každodenní stravu. Jaké jsou výhody oproti 100% syrovátce?
Bábovka podle tohoto receptu je vláčná a chuťově výtečná a to i přes to, že v receptu je použito minimální množství mouky. Vláčnost bábovky je hlavně díky cuketě, která zároveň nahrazuje mouku.
Receptů na zdravé dezerty z kvalitních surovin není nikdy dost! Recept na tento ovesný koláč se skládá z pár ingrediencí, je velmi jednoduchý a samozřejmě si skvěle pochutnáte.
Petr Havlíček a Jirka Vacek se rozpovídali na hodně řešené téma - pitný režim. Co všechno má vliv na to, kolik bychom měli vypít vody?
Jelikož listové těsto má poměrně vysoký obsah tuků, tak jsme si pro Vás připravili recept na jablečný štrůdl v odlehčené verzi. Recept je zcela bez cukru, zamlsejte si s chutí a bez výčitek!
Bílkoviny jsou životně důležité pro každého z nás, a to nejen pro sportovce. Naštěstí však existuje mnoho potravin, ve kterých se tyto důležité proteiny nacházejí. Jaké to jsou, kolik bílkovin reálně člověk potřebuje a proč na ně nezapomínat?