Můj účet
Přihlášení
Menu

Blog

  • Malinové čoko řezy z fazolí
    Zdravé Dezerty

    Malinové čoko řezy z fazolí

    Luštěniny mají vysoký obsah vlákniny, kvalitních rostlinných bílkovin a pomalých sacharidů, navíc jsou vysoce syté. Získejte benefity fazolí z hříšně dobrého a sladkého dezertu. Čoko řezy s malinovou polevou chutnají sladce, čokoládově a jen stěží byste hádali, že hlavní surovinou jsou právě fazole. 

  • Fit broskvový koláč s tvarohovou náplní
    Zdravé Dezerty

    Fit broskvový koláč s tvarohovou náplní

    Na tento recept Vám stačí pouze pár surovin a během chvilky máte chutný koláč, který potěší každou Vaší návštěvu. Zamilují si ho zejména ti, co mají rádi broskve. Neváhejte a vyzkoušejte tento jednoduchý broskvový koláč.

  • 5 tipov, ako prijať svoje telo a začať žiť zdravo

    5 tipov, ako prijať svoje telo a začať žiť zdravo

    Každý z nás je unikátny a jedinečný. Preto na povrch vypláva otázka, kto sme, aby sme hodnotili, aké telo je krásne a aké naopak nie? Hoci je nespokojnosť s vlastným telom úplne bežná, rozhodne nie je zdravá. Ako sa popasovať s negatívnymi myšlienkami a konečne sa bez výčitiek pozrieť do zrkadla? Máme pre vás 5 tipov.

  • 5 tipů, jak přijmout své tělo a začít žít zdravě

    5 tipů, jak přijmout své tělo a začít žít zdravě

    Každý z nás je unikátní a jedinečný. Proto na povrch vyplouvá otázka, kdo jsme, abychom hodnotili, jaké tělo je krásné a jaké naopak ne? Ačkoliv je nespokojenost s vlastním tělem naprosto běžná, rozhodně není zdravá. Jak se poprat s negativními myšlenkami a konečně se bez výčitek podívat do zrcadla? Máme pro vás 5 tipů.

Oblíbené články