Vše o proteinech. Informace, které vám jen tak někdo neřekne.
Pozvali jsme si Pavla Samka, jakožto vývojáře produktů značky Prom-in, který ví o surovinách a proteinech mnoho zajímavých informacích, které se jen tak běžně nedozvíte.
Pozvali jsme si Pavla Samka, jakožto vývojáře produktů značky Prom-in, který ví o surovinách a proteinech mnoho zajímavých informacích, které se jen tak běžně nedozvíte.
Bílkoviny jsou v našem jídelníčku něco, na co máme tendenci zapomínat. Často jich nepřijmeme adekvátní porci, přitom jsou v našem příjmu tolik důležité. Přečtěte si, co může zapříčinit nedostatek bílkovin ve stravě a jak zvýšit jejich množství.
Silový trénink, nebo kardio? Tuto otázku řeší značná část sportovců, kteří se snaží o redukci tuku. Většina z nich preferuje kardio, protože mají zafixováno, že jím spálí více kalorií. Je to ale dobrá volba? Nemá silový trénink nějaké další benefity, které kardio nenabízí? Na to se podíváme v našem dnešním článku.
Hodně muziky za téměř nula kalorií. To je nejspíš jeden z největších důvodů, proč se umělá sladidla stala natolik rozšířená. Existuje mnoho typů sladidel, my si však v tomto příspěvku představíme ty nejpoužívanější.
Voňavé medové perníčky, které jsou hned měkké a téměř nerozeznatelné od klasických! Nalaďte se s námi na vánoční atmosféru, provoňte kuchyň a společně ozdobte doma perníčky, uvidíte kolik si užijete zábavy.
Během pracovního týdne máme tendence se odbývat. Zejména u obědů sáhneme po něčem rychlém, dostupném a oběd zhltneme za chůze, v běhu nebo v autě. V dnešním článku si ukážeme několik typů, na co si dát při výběru a přípravy jídla pozor a jak předejít poobědové únavě.