Můj účet
Přihlášení
Menu

Fitness a suplementy

  • (R)evoluce oblíbeného pure cfm

    (R)evoluce oblíbeného pure cfm

    Pure cfm  je velmi oblíbený protein a jeho popularita stále stoupá. co nás tedy vedlo k jehou, vylepšovat? doba jde dopředu a my rozhodně nechceme usnout na vavřínech. „cfmko“ je  základní univerzální protein , který najde využití u nejširšího spektra našich zákazníků. 

  • Bílkoviny - Co vše ovlivňuje potřebu bílkovin? 2.díl

    Minulý díl jsme zakončili doporučením potřeby bílkovin pro různé skupiny sportovců. Ale je celá řada situací, které tuto potřebu zvyšují…. Co vše tedy ovlivňuje naší potřebu bílkovin? Veškeré stresové situace: nemoc, užívání léků, chirurgické zákroky, psychické vypětí a …… pohybová aktivita, tedy trénink. A to je právě to, co nás zajímá.

  • ONE STOP - 12 suplementů v jednom balení

    ONE STOP - 12 suplementů v jednom balení

    Není určitě náhodou, že produkt určený pro intenzivní svalový růst -  One Stop , společnosti Reflex Nutrition je absolutní evropskou jedničkou ve své kategorii. Tvrzení, že One Stop seriózně nahrazuje 12 suplementů určených pro svalový růst určitě není přehnané, což uvidíte na dalších řádcích.

  • Grenade - jak vlastně funguje?

    Grenade - jak vlastně funguje?

    Dnešní trh nabízí nepřeberné množství spalovačů tuku, málokterý z nich však bude účinný jako  Grenade Thermo Detonator . V čem je rozdíl? Mezi spalovači tuku začíná vznikat opravdu velký zmatek, protože převažující část produktů nemá vlastně co říci ke své podstatě. To však neplatí pro Grenade, jehož podstatou je jedinečná technologie, která přináší skutečný bestseller v této kategorii

  • SYNEFRINE NENÍ EFEDRIN, ale funguje!!

    SYNEFRINE NENÍ EFEDRIN, ale funguje!!

    Všichni ti, kdo se alespoň maličko orientují na poli doplňkové a sportovní výživy, jistě stále pamatují na boom, který byl kolem výrobků na hubnutí, obsahujících efedrin. Ale ve druhé polovině roku 1997 došlo k výrazné změně přístupu ministerstva zdravotnictví k výrobkům, obsahujícím efedrin a jejich volný prodej byl definitivně v ČR zakázán. Začaly se objevovat různé další látky, jimž se připisoval stejný efekt jako efedrinu, ale ti, kdož vyzkoušeli obojí, vědí své. Až teprve nedávno se objevila nová látka, která je schopna vytvořit v organismu velmi podobný efekt, jako efedrin, ovšem bez jeho negativního působení. Tato látka se jmenuje SYNEFRIN.

Oblíbené články