Můj účet
Přihlášení
Menu

Trénink, tréninkové plány

  • Tlakové a tahové dny

    Tlakové a tahové dny

    Rozdělení tréninků na tahové a tlakové dny je skvělý způsob, jak procvičit všechny svalové partie, dát všem svalům dostatek času na regeneraci a zároveň vše zvládnout během pouhých tří tréninků. Tento tréninkový split je vhodný v podstatě pro každého, nehledě na vaše zkušenosti se cvičením. Jak přesně celý tréninkový plán vypadá a proč je tak účinný? To vše se dozvíte v dnešním článku.

  • Jak zvednout více na dřep

    Jak zvednout více na dřep

    Dřep je naprostým králem silových cviků. Pojďme se podívat na faktory, které nejvíce ovlivňují naše dřepovací výkony. V dnešním článku také odhalíme nejčastější chyby a doporučíme cviky, které byste měli pro lepší dřep rozhhodně zařadit.

  • Jak zvednout více na benchpress

    Jak zvednout více na benchpress

    Benchpress je zásadní cvik, o jehož zlepšení usiluje téměř každý návštěvník posilovny. Zpočátku jde progres dobře, ale pokud máte již nějaký čas odcvičený, dost možná jste začali stagnovat. Podívejme se na cviky a rady, díky kterým vybudujete mohutné prsní svaly a benchpress, jaký budou ostatní obdivovat.

  • Jak zvednout více na mrtvý tah

    Jak zvednout více na mrtvý tah

    Mrtvý tah je jedním ze základních cviků, které čas od času provádí každý sportovec bez ohledu na zaměření. Silové výkony na tah jsou tedy jakýmsi ukazatelem síly, proto se dnes podíváme na to, jak právě na tento cvik zvedat více.

Oblíbené články