Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.
Z jemných ovesných vloček připravíte tu nejlepší ovesnou kaši .
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální.
Krásně provoní muffiny, zákusky i palačinky. Zahustí polévky, omáčky a dodá vašim pokrmům šmrnc.
Rychlá a snadná příprava rýžovo-pohankové kaše je výbornou variantou nejen pro vaše snídaně.
Tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.
Zeleno-hnědá semínka s jemnou oříškovou chutí v biokvalitě.
Zcela jedinečné přírodní sladidlo téměř bez kalorií, vyráběné z kořene čekanky.
Perfektní výrobek. Kuskus je ochucený, není potřeba nic dodávat. Výborný jako rychlovka k večeři nebo ke svačině.
Tento zajímavý druh cukru se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Hodí se všude tam, kam byste použili třtinový cukr
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké použití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu.
Strouhaný kokos s typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice.
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do rizot, nádivek, polévek, salátů nebo kaší.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.
Přirozeně bezlepková obilnina dodá šmrnc i výbornou výživnou hodnotu každému jídlu. Univerzální mňamka! Promyjte ji a připravujte podobně jako rýži! Skvělá na sladko i na slano.
Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Drobné vločky s lehce oříškovou chutí. Stačí je zalít horkou tekutinou, ochutit sirupem, doplnit oříšky nebo semínky a máte připravenou výtečnou snídani.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Má přijemnou kukuřičnou chuť a vůni. Snadná a rychlá příprava univerzální přílohy.
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžova. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální.
Nekyne, ale místo toho ohromě chutná. Jídlům přidá plnou a výraznou chuť. Vynikající pomocník i pro vegetariánské vaření.