









Hotové maso ve vlastní šťávě bez konzervantů od českých producentů.
Jednoporcové polévky, které plné živin a skvělé chuti. Ideální na cesty nebo když zrovna není čas vařit.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené krájené na tenké plátky, vhodné pro přípravu sendviče nebo do salátů.
Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem. Náš tip: skvěle chutná s basmati rýží.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa.
Krémová polévka s exotickým nádechem zázvoru, citrónu, koriandru a špetkou chilli pro zahřátí.
Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu.
Libové hovězí maso v omáčce bez konzervantů od českých producentů.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Křehká roláda z hovězího masa bez konzervantů.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem a limetkou
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Skvělé k hlavnímu jídlu nebo jako základ těstovinového salátu.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.
Křehká kachní prsa v jemně pálivém thajském kari s batáty, mrkví a kokosovým mlékem.
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí.
Lehce pikantní kokosová polévka dle thajské receptury s kuřecím masem a bylinkami.
Plátky kachního masa v kokosové omáčce s červenou kari pastou, citronovou trávou a limetkou.