Sušené maso INDIANA Jerky v dárkovém setu je kombinace chutných masový snacků, které uvítáte převážně na cestách nebo při sportování.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Sušené maso, které je vyrobené podle starých indiánských receptur. Naprosto skvěle chutná a navíc je skoro bez tuku s velkým podílem bílkovin.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa.
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
Jednoduše maso a zelenina typická pro kuchyni. Kukuřice, červená fazole, červená paprika a mrkev.
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Skvělé k hlavnímu jídlu nebo jako základ těstovinového salátu.
Doměkka uvařené kousky brambor bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylijte. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
Šťavnaté masové koule v oblíbené rajské omáčce s fusilli z rýžové mouky
Sušené maso vyrobené podle indiánských receptur, téměř bez tuku a s velkým podílem bílkovin
To hlavní, co je potřeba do těla dostat, jsou vápník a vitamín D. Nejvíce vápníku ze všech ryb obsahuje sardinka.
Vylepšete si zdraví celého těla sleďovou svačinkou díky omega-3 mastným kyselinám, kterém sledi obsahují.
Jsou slazeni pouze stévií a maltitolem, poslouží jako alternativa běžných gumových medvídků.
Obsahuje makrelu ve vlastní šťávě, což znamená, že do ní není přidáván žádný olej, omáčka nebo voda.