Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rýžové těstoviny neobsahují konzervanty ani barviva. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajuverdského receptu přepuštěním 100% másla.
Drobné vločky s lehce oříškovou chutí. Stačí je zalít horkou tekutinou, ochutit sirupem, doplnit oříšky nebo semínky a máte připravenou výtečnou snídani.
Celozrnná špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné .
Tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.
Maková směs na palačinky, která stačí jednoduše smíchat s vodou. Plná kvalitních bílkovin ze syrovátkového proteinu.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Díky neutrální chuti je skvěle využitelná, jak ve sladké, tak ve slané kuchyni.
Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano.
Kvalitní belgická bílá čokoláda je cukrovinka založení na kakaovém másle, mléce a cukru s jemným podtónem vanilky.
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himálají. Basmati je také přirozeně bezlepková.
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do rizot, nádivek, polévek, salátů nebo kaší.
Konečně čokoláda na vaření, která vám nevyláme zuby a navíc je skutečně čokoládová.
Extra panenský za studena lisovaný organický kokosový olej z kokosových ořechů od filipínských farmářů.
Rýže s velmi výraznou vůní a s mnohem nižším glykemickým indexem oproti klasické bílé rýži
Na začátku byl preclík. Preclík pěkně vypečený, jemně solený a křupavý. A pak přišla na řadu čokoládová kouzla.
Mandlová mouka je vyrobena z loupaných mandlí, které jsou namlety do velmi jemné konzistence.
Praktické balení oleje umožňuje snadné dávkování a zároveň vaření na malém množství tuku.
Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Bez fosfátů.
Krásně provoní muffiny, zákusky i palačinky. Zahustí polévky, omáčky a dodá vašim pokrmům šmrnc.
Extra panenský BIO kokosový olej za studena lisovaný s jemnou chutí a kokosovou vůní. Vynikající na pečení a vaření.
Instantní mouka bohatá na vitamín B1, Železo a fosfor. Obsahuje dvakrát více tzv. zdravého tuku než pšenice a více lehce stavitelných proteinů a sacharidů,
Hotová směs pro tvorbu lívanců nebo palačinek s 22 g bílkovin v jedné dávce s perfektní chutí.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Výjmečné jemné čokolády s poctivým podílem kakaových bobů bez palmového oleje
100 % čistý máselný tuk s jemnou máslovou vůní, intenzivní chutí a lehkým oříškovým aroma
Špaldová mouka se vyrábí z pradávné odrůdy nešlechtěné pšenice známé jako špalda, která byla součástí lidského jídelníčku již tisíce let.
Přirozeně bezlepková obilnina dodá šmrnc i výbornou výživnou hodnotu každému jídlu. Univerzální mňamka! Promyjte ji a připravujte podobně jako rýži! Skvělá na sladko i na slano.
Směs na přípravu celozrnné pizzy v biokvalitě od tradičního českého výrobce. Snadná a rychlá příprava.