Tato kategorie nabízí široký výběr ingrediencí pro vaření a pečení. Od základních surovin, jako jsou mouka, těstoviny, tuky a oleje, až po produkty na pečení a dezerty, jako jsou kakao nebo bio čokoláda.
Směsi na proteinové palačinky, lívance a pudingy nabízí kvalitní produkty, které poskytují skvělý zdroj bílkovin pro každodenní potřeby. Směsi jsou navrženy tak, abyste je snad připravili během chvilky a nabídnou i vynikající chuť a konzistenci.
Nabízí široký sortiment produktů, které vám pomohou doplnit a rozmanit vaše jídla. Od tradičních příloh, jako je rýže a těstoviny, po zdravější alternativy, jako jsou obiloviny a luštěniny, ale i trvanlivé pečivo, jako jsou wrapy.
Tuky pomáhají přidat do jídla chuť a texturu. V nabídce najdete kvalitní kokosové oleje, přepuštěné máslo neboli ghí a praktické oleje ve spreji. Sprej umožňuje přesné dávkování oleje, což pomáhá omezit nadměrné použití a udržuje kontrolu nad příjmem tuku. Oleje ve spreji obvykle poskytují jemnou vrstvu oleje, což pomáhá snížit celkový obsah tuku v jídle, aniž by se obětovála chuť.
Luštěniny a obiloviny jsou základními pilíři vyvážené stravy. Jsou bohatým zdrojem vlákniny, která podporuje lepší trávení, regulaci hladiny cukru v krvi a celkové zdraví střevního traktu. Díky nízkému obsahu tuku a absenci cholesterolu pomáhají udržovat zdravé hladiny tuků v krvi. Mnoho luštěnin je také vynikajícím zdrojem rostlinných bílkovin a mimo jiné obsahují i mnoho nutrientů jako jsou vitamíny a minerály.
Kakao a čokoláda na vaření nejsou jen obyčejné přísady na vaření, mají i mnoho benefitů. Jsou skvělým zdrojem antioxidantů a díky bohaté chuti a textuře jsou ideální pro přidání do zdravých receptů a smoothies, které dodají vašim pokrmům nejen vynikající chuť, ale také výživnou hodnotu.
Na našem e-shopu najdete prémiové produkty. Vybrané produkty splňují zásady Vegan, BIO a z naší nabídky si vyberou i ti, kteří dávají přednost výrobkům českého původu.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.
Tapiokové perly na výrobu skvělého exotického pudinku, sladkých a slaných pokrmů a k zahušťování.
Kakaové boby jsou typické nahořklou chutí, kterou si rychle oblíbíte. Chutnají dobře samotné i zapracované do dezertů, nápojů i exotických hlavních jídel.
Nekyne, ale místo toho ohromě chutná. Jídlům přidá plnou a výraznou chuť. Vynikající pomocník i pro vegetariánské vaření.
Esenciální surovina pro výrobu pravých francouzských makronek nebo pro všechny zastánce paleo stravovacího stylu.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Přirozeně bezlepková obilnina dodá šmrnc i výbornou výživnou hodnotu každému jídlu. Univerzální mňamka! Promyjte ji a připravujte podobně jako rýži! Skvělá na sladko i na slano.
Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
okosový olej je sněhobílý tuk, vyráběný lisováním za studena. Jedná se tedy o raw produkt. Má kokosovou vůni a vašim pokrmům dodá příjemné aroma.
Směs vloček v biokvalitě obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Specifické vlastnosti jednotlivých obilovin se v této směsi vhodně kombinují a doplňují.
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do rizot, nádivek, polévek, salátů nebo kaší.
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano.
Strouhaný kokos s typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech
Vyroben ze sušené celozrnné pšeničné krupice v BIO kvalitě, lze použít jako těstoviny nebo rýži
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Jasmínová rýže v BIO kvalitě, lehce voní po jasmínech a ideální využití najde v asijské kuchyni.
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himálají. Basmati je také přirozeně bezlepková.
Strouhanka z kukuřice jako alternativa běžně dostupné strouhanky. Můžete s ní obalovat, zahušťovat nebo ji přidávat do těst.
Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Bezvaječné těstoviny ze sušené pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže.
Bezvaječné celozrnné špagety z tvrdé pšenice semoliny v bio kvalitě obohatí nejen nutričně váš jídelníček.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití.
Cizrna neboli římský hrách je luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžova. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice.
Perfektní výrobek. Kuskus je ochucený, není potřeba nic dodávat. Výborný jako rychlovka k večeři nebo ke svačině.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Drobné vločky s lehce oříškovou chutí. Stačí je zalít horkou tekutinou, ochutit sirupem, doplnit oříšky nebo semínky a máte připravenou výtečnou snídani.