Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rýžové těstoviny neobsahují konzervanty ani barviva. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Pšeničné tortilly v bio kvalitě. Jsou připravené k okamžitému použití.
Přirozeně bezlepková obilnina dodá šmrnc i výbornou výživnou hodnotu každému jídlu. Univerzální mňamka! Promyjte ji a připravujte podobně jako rýži! Skvělá na sladko i na slano.
Na mandlových palačinkách si pochutnáte. A díky bleskurychlé přípravě si je nemusíte šetřit jen na víkendy.
Směs na přípravu celozrnné pizzy v biokvalitě od tradičního českého výrobce. Snadná a rychlá příprava.
Přepuštěné máslo je bezvodný tuk získaný z másla. Má lehce nasládlou oříškovou chuť.
Quinoa neboli merlík čilský je populární bezlepková pseudoobilovina.
Avokádový olej je skvělou alternativou olivového oleje.
Špaldová mouka se vyrábí z pradávné odrůdy nešlechtěné pšenice známé jako špalda, která byla součástí lidského jídelníčku již tisíce let.
100 % sušené vaječné bílky, skvělý zdroj bílkovin a s širokým využitím
Směs vloček v biokvalitě obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Specifické vlastnosti jednotlivých obilovin se v této směsi vhodně kombinují a doplňují.
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.
Maková směs na palačinky, která stačí jednoduše smíchat s vodou. Plná kvalitních bílkovin ze syrovátkového proteinu.
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do rizot, nádivek, polévek, salátů nebo kaší.
Za studena lisovaný (27° C) panenský olivový olej vyrobený v biodynamickém zemědělství ze zralých oliv odrůdy Picual ve Španělsku.
Lahodný pudink plný bílkovin a absolutně bez pocitu viny!
Strouhaný kokos s typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech
Vyroben ze sušené celozrnné pšeničné krupice v BIO kvalitě, lze použít jako těstoviny nebo rýži
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Vaječný bílek, jako součást slepičího vejce, je vynikajícím zdrojem kvalitních proteinů.
Kakaová kouzla na vánočním stole? To my v Šufanu umíme. Náš kakaový prášek je tajnou ingrediencí, která dodá vašemu vánočnímu pečení ten správný šmrnc.
Rýžový pudink bez přidaného cukru a bez obsahu lepku, který máte hotový za 2 minuty.
Jasmínová rýže v BIO kvalitě, lehce voní po jasmínech a ideální využití najde v asijské kuchyni.
Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himálají. Basmati je také přirozeně bezlepková.
Kokosový olej panenský lisovaný za studena - zázračné superjídlo s mimořádnými účinky.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití.
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Skvělé k hlavnímu jídlu nebo jako základ těstovinového salátu.