Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do rizot, nádivek, polévek, salátů nebo kaší.
Vaječný protein je jednou z těch komlexních bílkovin, které kulturisté používali s oblibou.
Vyroben ze sušené celozrnné pšeničné krupice v BIO kvalitě, lze použít jako těstoviny nebo rýži
Bio kokosový olej (neutrální). Pochází z čerstvých kokosů.
Proteinové cizrnové těstoviny jsou skvělou alternativou k běžným těstovinám .
Bezvaječné těstoviny ze sušené pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže.
Konečně čokoláda na vaření, která vám nevyláme zuby a navíc je skutečně čokoládová.
Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny.
Směs na přípravu velice chutných, lehkých a vláčných palačinek.
Směs na pečení Vegan Protein Brownie s hrachovým proteinovým izolátem, rýžovým proteinem a sladidlem.
Pšeničné tortilly v bio kvalitě. Jsou připravené k okamžitému použití.
Alpské ghí - přepuštěné máslo v BIO kvalitě. Prémiová kvalita a čistota složení.
Strouhanka z kukuřice jako alternativa běžně dostupné strouhanky. Můžete s ní obalovat, zahušťovat nebo ji přidávat do těst.
Avokádový olej je skvělou alternativou olivového oleje.
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžova. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
100 % sušené vaječné bílky, skvělý zdroj bílkovin a s širokým využitím
Cizrna neboli římský hrách je luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí.
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice.
Perfektní výrobek. Kuskus je ochucený, není potřeba nic dodávat. Výborný jako rychlovka k večeři nebo ke svačině.
Bezvaječné celozrnné špagety z tvrdé pšenice semoliny v bio kvalitě obohatí nejen nutričně váš jídelníček.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Výběrová bezlepková mouka z lískových ořechů.
Spojení jemné mandlové a kešu mouky s lahůdkovým droždím. Připomínající chuť sýra parmezánského typu.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Tato mandlová mouka přináší nádech luxusu a delikátní chuti do vašeho domácího vánočního pečení.
Drobné vločky s lehce oříškovou chutí. Stačí je zalít horkou tekutinou, ochutit sirupem, doplnit oříšky nebo semínky a máte připravenou výtečnou snídani.
Protein Wraps od Näno Supps jsou tortillové placky až o 70% méně sacharidy
Směs vloček v biokvalitě obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Specifické vlastnosti jednotlivých obilovin se v této směsi vhodně kombinují a doplňují.