Tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.
Rostlinné sladidlo bez kalorií vhodný pro každodenní použití.
Ve srovnání s běžným řepným cukrem Erythritol vypadá i chutná stejně, má velmi podobnou texturu jako řepný cukr bez jakýchkoliv příchutí. Jeho sladivost je přibližně 70%.
Zdravější alternativa slazení, vyrobeno z přezrálých datlí a s výraznou chutí
Kurkuma v sobě obsahuje vysoké množství silného antioxidantu kurkuminu, který je známý svými všestrannými pozitivnímu účinky.
Tento zajímavý druh cukru se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Hodí se všude tam, kam byste použili třtinový cukr
Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Tento ovocný džem je skvělou alternativou pro ty, kteří se chtějí vyhnout přidanému cukru.
Sladidlo bez kalorií, s nulovým glykemickým indexem a stejnou sladivostí jako cukr
BIO zázvor obsahuje pestrou škálu mnoha vitamínů a minerálů jako například draslík, hořčík, mangan a vitamíny C a B.
100% rostlinné sladidlo z výtažku rostliny Stévie sladké. Náhražka cukru. Nula kalorií.
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.
Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni.
Až o 40% nižší energetická hodnota a glykemický index oproti běžnému cukru a jiným sladidlům.
Xylitol neboli březový cukr má stejnou sladivost jako běžný cukr a nízký glykemický index.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Až o 40% nižší energetická hodnota a glykemický index oproti běžnému cukru a jiným sladidlům.
Ta naše je z Ugandy a kromě své výrazné, plné vůně dodá vašim dezertům i cukroví také pořádnou nálož chuti.
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
Nekyne, ale místo toho ohromě chutná. Jídlům přidá plnou a výraznou chuť. Vynikající pomocník i pro vegetariánské vaření.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Omáčka je vhodná ke grilovanému masu či zelenině a pochutnají si na ni všichni.
Březový cukr, je přírodní sladidlo, které vypadá a chutná jako obyčejný cukr, ale obsahuje o 40 % méně kalorií.
Low Carb sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Směs tvoří skořice, muškátový oříšek, hřebíček, kardamom, nové koření, muškátový květ a zázvor.
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.
Náhrada běžného cukru a jiného sladidla.
Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.