Chutný, sladký, nízkokalorický topping. Neobsahuje žádný tuk ani cukr.
Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Zero omáčky a dresingy k masu, do salátu nebo jako dochucovadlo do jakéhokoli jídla.
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni.
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.
Tento ovocný džem je skvělou alternativou pro ty, kteří se chtějí vyhnout přidanému cukru.
Tohle přírodní slazení proto rozhodně nesmělo v naší nabídce chybět.
Tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.
Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Low Carb sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Ta naše je z Ugandy a kromě své výrazné, plné vůně dodá vašim dezertům i cukroví také pořádnou nálož chuti.
Pokud máte rádi kečup a kvalitní složení, tak tohle je pro Vás ta správná volba.
BIO zázvor obsahuje pestrou škálu mnoha vitamínů a minerálů jako například draslík, hořčík, mangan a vitamíny C a B.
Až o 40% nižší energetická hodnota a glykemický index oproti běžnému cukru a jiným sladidlům.
Až o 40% nižší energetická hodnota a glykemický index oproti běžnému cukru a jiným sladidlům.
Xylitol neboli březový cukr má stejnou sladivost jako běžný cukr a nízký glykemický index.
Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
Dopřejte svým pokrmům jedinečný šmrnc s ořechovou omáčkou.
Rostlinné sladidlo bez kalorií vhodný pro každodenní použití.
Zdravější alternativa slazení, vyrobeno z přezrálých datlí a s výraznou chutí
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
100% rostlinné sladidlo z výtažku rostliny Stévie sladké. Náhražka cukru. Nula kalorií.
Pravá ceylonská skořice, která má spoutu benefitů pro zdraví. Skořice je již po staletí využívána k léčbě různých zdravotních problémů jako například menstruační problémy, artritida, kvasinkové infekce, průjem, rýma a chřipka a zažívací problémy.
Low carb stolní sladidlo nové generace vyrobené patentovanou metodou z kořene čekanky a rostlinné vlákniny.
Březový cukr, je přírodní sladidlo, které vypadá a chutná jako obyčejný cukr, ale obsahuje o 40 % méně kalorií.
Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…).
BIO skořice té nejvyšší kvality s celou řadou pozitivních benefitů.
Jsou slazeni pouze stévií a maltitolem, poslouží jako alternativa běžných gumových medvídků.
Nízkokalorické přírodní sladidlo s nízkým glykemickým indexem a vysokým obsahem vlákniny.