BIO skořice té nejvyšší kvality s celou řadou pozitivních benefitů.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Nekyne, ale místo toho ohromě chutná. Jídlům přidá plnou a výraznou chuť. Vynikající pomocník i pro vegetariánské vaření.
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.
Pokud máte rádi kečup a kvalitní složení, tak tohle je pro Vás ta správná volba.
Omáčka je vhodná ke grilovanému masu či zelenině a pochutnají si na ni všichni.
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.
Směs tvoří skořice, muškátový oříšek, hřebíček, kardamom, nové koření, muškátový květ a zázvor.
Náhrada běžného cukru a jiného sladidla.
Vyrobeno z extraktu rostliny Stevia Rebaudiana.
Extrakt se získává z jejich lístků. Sladkou látkou v listech jsou steviolglykosidy steviosid a rebaudiosid.
Vyrobeno z extraktu rostliny Stevia Rebaudiana.
Pokud máte rádi ostré a kvalitní složení, tak tento kečup je přesně pro Vás.
Stévie je přírodní sladidlo so sníženým energetickým obsahem. Obsahuje pouze 14 kcal v jednej lžiček.
Cejlonská skořice je jedním z nejchutnějších a nejvíce zdraví prospěšných koření na světě
Skvělá alternativa k běžnému cukru. Vhodné pro diabetiky a sportovce.