Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
Neodolatelně chutné kávová zrna obalené v křupavé čokoládě. Kávová zrna zalité pořádnou vrstvou čokolády vytvářejí unikátní spojení, na kterém si maximálně pochutnáte.
✅ vyrobené z kvalitních surovin
✅ bez přidaného cukru
✅ slazené maltitolem
Dávkování: Vždy, když máte chuť! :)
Balení: 300 g
Minimální trvanlivost: viz obal
Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Před použitím protřepte. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 4 týdnů.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněny.
Nutriční hodnoty: | 100 g |
Energetická hodnota | 2002 kJ/ 484 kcal |
Tuky | 35 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 21 g |
Sacharidy | 50 g |
- z toho cukry | 7,2 g |
- z toho polyoly | 39 g |
Bílkoviny | 6,2 g |
Sůl | 0,21 g |
Vláknina | 2,9 g |
Složení: Bílá čokoláda 88 % (sladidlo: maltitol, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma), kávová zrna 9%, mletá káva 1,5%, mletá skořice 1,5 %
Bílá čokoláda: kakaová hmota minimálně 31 %
Lehce rozpustný sirup s vysokou sladivostí. Obsahuje minimální množství cukru, tudíž je vhodný i pro diabetiky a lidi vyhledávající zdravý životní styl.
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.
Tyčinky té nejvyšší kvality bez zbytečných přísad , bez velkého množství sacharidů.
Úžasné sušenky s krémem, čokoládou, oříšky nebo piškoty. Okouzlí každého, kdo je jednou ochutná!
Alternativa k běžnému cukru s nulovou kalorickou hodnotou.
Přírodní ořechový krém vyrobený z arašídů z eko plodin.
Zcela jedinečné přírodní sladidlo téměř bez kalorií, vyráběné z kořene čekanky.