Portugalský tuňák pruhovaný, výborný třeba do salátů! Žádná průmyslová výroba, ale ručně zpracovávané, a to již od roku 1928.
To hlavní, co je potřeba do těla dostat, jsou vápník a vitamín D. Nejvíce vápníku ze všech ryb obsahuje sardinka.
Kousky tuňáka odloveného v moři při síťovém lovu. Tuňák je přirozeně bohatý na bílkoviny s nízkým obsahem sacharidů i tuků.
Vychutnejte si lososa ke svačině v sendviči, nebo jako večeři s rýží či v těstovinovém salátu.
Maso tuňáka obsahuje minimum sacharidů, maximum bílkovin. omega-3 mastné kyseliny - kyselinu eikosapentaenovou (EPA) a dokosahexaenovou (DHA).
Kousky tuňáka odloveného v moři při síťovém lovu. Tuňák je přirozeně bohatý na bílkoviny s nízkým obsahem sacharidů i tuků.
Maso tuňáka obsahuje minimum sacharidů, maximum bílkovin. omega-3 mastné kyseliny - kyselinu eikosapentaenovou (EPA) a dokosahexaenovou (DHA).
Obsahuje makrelu v rajčatové omáčce, vysoký obsah omega 3 mastných kyselin a velké množství bílkovin – 20 gramů na 100 g masa.
Naše filety z tuňáka pochází z Portugalska. Jsou ručně zpracované. Filety jsou velmi chutné a snadno stravitelné.
Tresčí játra jsou velmi tučná. A to je moc dobře, protože díky tomu jsou tak jemná, že se jim vyrovná málokterá paštika.
Maso tuňáka obsahuje minimum sacharidů, maximum bílkovin. omega-3 mastné kyseliny - kyselinu eikosapentaenovou (EPA) a dokosahexaenovou (DHA).
Jednoduše maso a zelenina typická pro kuchyni. Kukuřice, červená fazole, červená paprika a mrkev.
Vylepšete si zdraví celého těla sleďovou svačinkou díky omega-3 mastným kyselinám, kterém sledi obsahují.
Obsahuje makrelu ve vlastní šťávě, což znamená, že do ní není přidáván žádný olej, omáčka nebo voda.
To hlavní, co je potřeba do těla dostat, jsou vápník a vitamín D. Nejvíce vápníku ze všech ryb obsahuje sardinka.
Portugalský tuňák pruhovaný v rostlinném oleji. Výborný třeba do salátů! Žádná průmyslová výroba, ale ručně zpracovávané, a to již od roku 1928