V naší nabídce najdete kromě sladidel, která obsahují méně kalorií nebo vůbec žádné kalorie, i různé druhy cukrů, jako je kokosový, březový (xylitol) nebo třtinový cukr. Na ochucení pudingů a kaší jsou zase super sirupy, jako je kokosový sirup, rýžový sirup nebo agávový sirup. Můžete si je dát do čaje nebo kávy místo cukru a medu.
Lehce rozpustný sirup s vysokou sladivostí. Obsahuje minimální množství cukru, tudíž je vhodný i pro diabetiky a lidi vyhledávající zdravý životní styl.
Zcela jedinečné přírodní sladidlo téměř bez kalorií, vyráběné z kořene čekanky.
Sirup Zlaté slazení obsahuje sladila z výtažky rostliny stévie je kvalitní nádradu cukru.
Erythritol je vhodná náhrada klasického cukru či umělých sladidel s GI 0.
Ve srovnání s běžným řepným cukrem Erythritol vypadá i chutná stejně, má velmi podobnou texturu jako řepný cukr bez jakýchkoliv příchutí. Jeho sladivost je přibližně 70%.
Stačí přidat jen perlivou (případně neperlivou) vodu a během chvíle si můžete vychutnat lahodný nápoj.
Stévie je přírodní sladidlo so sníženým energetickým obsahem. Obsahuje pouze 14 kcal v jednej lžiček.
Lahodný sirup vyrobený na základě Zlatého Slazení s přídavkem aromatické báze Cola.
Sirup k dochucení jakéhokoliv pokrmu připomínající lahodný karamel.
Až o 40% nižší energetická hodnota a glykemický index oproti běžnému cukru a jiným sladidlům.
Nízkokalorické přírodní sladidlo s nízkým glykemickým indexem a vysokým obsahem vlákniny.
Nápojový koncentrát s vlákninou, vitamíny, vysokojakostními aromaty a stévií pro výrobu nápojů při KETO dietě, low carb a redukční dietě.
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni.
Rostlinné sladidlo bez kalorií vhodný pro každodenní použití.
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.
Sladidlo na bázi sukralózy v prášku bez přidaného cukru, bez lepku a palmového oleje, s inulinem.
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.
Tento zajímavý druh cukru se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Hodí se všude tam, kam byste použili třtinový cukr
Xylitol neboli březový cukr má stejnou sladivost jako běžný cukr a nízký glykemický index.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití. Dá se použít naprosto univerzálně, zejména na pečení. Vychutnat si ho můžete třeba s jogurtem a oříšky.
Zcela přírodní sladidlo s obsahem kalorií až o 40% méně oprotio běžnému cukru.
Třtinový cukr s obsahem pravé vanilky.
Zdravější alternativa slazení, vyrobeno z přezrálých datlí a s výraznou chutí
Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablku a medu. Můžete ho v kuchyni používat jako běžný cukr.
Rostlinné sladidlo, které se získává z mízy modré agáve.
100% rostlinné sladidlo z výtažku rostliny Stévie sladké. Náhražka cukru. Nula kalorií.
Třtinová sušená šťáva má podobnou chuť a vůni jako med. Vychutnejte si ji v biokvalitě jako sladidlo i dochucovadlo slaných pokrmů.
Karob je zajímavou alternativou čokolády v biokvalitě.
Krásně vybarvené krystaly bohaté na melasu dodají šmrnc, plnou chuť i vůni domácím limonádám i dezertům.
Náhrada běžného cukru a jiného sladidla.