V této sekci najde sušené ovoce a lyofilizované ovce (sušené mrazem). Lyofilizované ovoce je jedinečné svým způsobem zpracování. Ovoce se prvotně prudce zmrazí a následně je sušeno při nízkým tlaku, díky čemuž se voda v ovoci mění v páru. Ovoce si zachová svou přirozenou strukturu, vůni, barvu a především nutriční hodnoty.
Sušené plátky manga zcela bez přidaného cukru Vás překvapí skvělou chutí
Lahodné žluté mango s výjíméčnou vůní a chutí roste v povodí řeky Mekong.
Máte chuť na něco opravdu sladkého a dobrého? Zkuste lahodný sušený ananas z povodí řeky Mekong s jedinečnou chutí, vůní a šťavnatou dužinou.
Voňavé mrazem sušené maliny s bílou čokoládou a jemně obarvené modrou spirulinou.
Dračí ovoce upoutá každého svým nádherným vzhledem. Jeho delikátní a jemná chuť je stejně tajemná jako jeho název.
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem.
Ve Vietnamu roustou jahody jen v malé horské oblasti u města Dalat. Chutnají a výrazněji než evropské.
Ananas je tropické ovoce, které je známé pro svůj vysoký obsah vlákniny a také celou řadu vitamínů jako je vitamín A, C, kyselina listová, vápník a mangan .
Lyofilizované višně ve skvělé tmavé čokoládě
FIT BONBONIÉRA. Lyo ovoce s výběrovou čokoládou pro perfektní zážitek.
Že není papaya jako papaya je každému jasné, ale usušit tento plod tak, aby připomínal svou texturou gumové medvídky, a přitom měl vůni a chuť přírodního ovoce už chce mistrovství.
Kombinace lyofilizovaných jahod ve sladké a jemné bílé čokoládě - správná volba ke kávě.
FIT BONBONIÉRA. Lyo ovoce s výběrovou čokoládou pro perfektní zážitek.
Jak připravují sušený kosos maminky svým dětem ve Vietnamu? Domácí recept a zralé kokosy jsou jediným tajemstvím dokonalé chuti.
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem.