Kešu ořechy obsahují nižší obsah tuků než většina jiných ořechů – přibližně 82% těchto tuků jsou nenasycené mastné kyselin a asi 66% z těchto nenasycených mastných kyselin jsou mononesycené tuky, které jsou zdravé pro srdce.
Jsou stravitelnějsí než většina ostatních ořechů – obsahují velké množství vlákniny.
Prémiové mandle z Kalifornie.
Nejsou skvělé jako pamlsek, ale jsou neuvěřitelně zdravé. Mandle obsahují 75 mg vápníku, 200 mg draslíku a 76 mg hořčíku. Příjem těchto látek pomáhá snižovat vyšší krevní tlak.
Para ořechy disponují podobnými zdravotními výhodami jako ostatní druhy ořechů. V jedné věci jsou však výjimečné.
Na sucho pražené mandle natural.
Vlašské ořechy jsou velice výživné, neboť obsahují v průměru 70 % tuků obsahujících zejména velice zdravé nenasycené mastné kyseliny, 18 % proteinů (bílkovin) a přibližně 3% sacharidů (cukrů). Nachází se v nich železo, selen, zinek, draslík, vitamín E a skupina vitamínů řady B.
Ořechy, které se mohou pochlubit tak skvělou chutí a kvalitou.
Skvělá a zdravá svačinka pro všechny milovníky kouřových příchutí. Mandle obsahují celou řadu vitamínů a poskytují spoustu benefitů.
Kokosové chipsy se získávají z dužiny kokosového ořechu. Kokosový ořech je velmi bohatý na minerály, zejména na hořčík, kterého obsahuje více než potraviny živočišného původu.
Nejsou skvělé jako pamlsek, ale jsou neuvěřitelně zdravé. Mandle obsahují 75 mg vápníku, 200 mg draslíku a 76 mg hořčíku. Příjem těchto látek pomáhá snižovat vyšší krevní tlak.
Sladká křupavá semínka a ořechy bez přidaného cukru vyrobené pečením s datlemi.
Slaďoučké kešu oříšky bohatě obalené v bílé čokoládě s vanilkou.
Křupavé mandličky ponořené do kvalitní toffee čokolády a obalené v prachu z mrazem sušených banánů.
Dovolujeme si představit další novinku z řad Vánočních překvapení.
Na sucho pražené kešu natural.
Skvělý kokos strouhaný nejen na pečení.
Pistácie jsou známé svojí typickou barvou a chutí. Díky svému vysokému obsahu, zdravých tuků, vlákniny, provitamínu A, vitamínů skupiny B (B1, B2, B3), Vitamínu E, hořčíku, zinku a selenu se řadí mezi superpotraviny.
Ořechy, které se mohou pochlubit tak skvělou chutí a kvalitou.
Kokosové chipsy se získávají z dužiny kokosového ořechu. Kokosový ořech je velmi bohatý na minerály, zejména na hořčík, kterého obsahuje více než potraviny živočišného původu.
Pravá křupavá pochoutka – kešu oříšky zapečené s čekankou, kakaem, kakaovými boby a mořskou solí Maldon
Spojení jemné mandlové a kešu mouky s lahůdkovým droždím. Připomínající chuť sýra parmezánského typu.
Para ořechy disponují podobnými zdravotními výhodami jako ostatní druhy ořechů. V jedné věci jsou však výjimečné.
Blanšírované lískové ořechy zapečené s čekankou, kakaovými boby a mořskou solí Maldon.
Ořechy mají skvělou chuť, která je vyladěná šetrným pražením a přidáním himalájské soli umleté na pudr.
BIO mandle s typickou sladkou chutí. Skvělé na pečení.
Jedinečná sladce-kořeněná chuť pekanů vás okouzlí hned po prvním ochutnání
Sladké nebo slané? Zkus obojí! Obrovské lískové ořechy v belgické čokoládě, křupavý popcorn vyladěný karamelem a pěkně vypečené preclíky.
Ty nejsladší mandle a kešu, obalené v jemné bílé čokoládě a zasypané prachem z mrazem sušených malin.
Plody stromu maccadamia, známá jako makadamské ořechy , obsahují až 74 % tuků. Jejich proteiny jsou plnohodnotné, třebaže mají málo methioninu (ten se dá lehce doplnit kombinací s celozrnnými obilninami).