Krásně provoní muffiny, zákusky i palačinky. Zahustí polévky, omáčky a dodá vašim pokrmům šmrnc.
Obsahují velmi vysoké množství rozpustné i nerozpustné vlákniny, která je důležitá pro zdraví střev.
Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Bez fosfátů.
Esenciální surovina pro výrobu pravých francouzských makronek nebo pro všechny zastánce paleo stravovacího stylu.
Hotová směs pro výrobu palačinek nebo lívanců s mimořádně vysokým obsahem proteinu a důležitým zdrojem vlákniny.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Celozrnná špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné .
Mandlová mouka je vyrobena z loupaných mandlí, které jsou namlety do velmi jemné konzistence.
Jste zastánci zdravého stravování a myslíte si, že mouka je pro vás tabu? Nabízíme Vám řešení. U nás najdete pouze tzv. zdravé mouky .
Instantní mouka bohatá na vitamín B1, Železo a fosfor. Obsahuje dvakrát více tzv. zdravého tuku než pšenice a více lehce stavitelných proteinů a sacharidů,
Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů.
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.
Špaldová mouka se vyrábí z pradávné odrůdy nešlechtěné pšenice známé jako špalda, která byla součástí lidského jídelníčku již tisíce let.
Díky neutrální chuti je skvěle využitelná, jak ve sladké, tak ve slané kuchyni.
Tato mandlová mouka přináší nádech luxusu a delikátní chuti do vašeho domácího vánočního pečení.