Krásně provoní muffiny, zákusky i palačinky. Zahustí polévky, omáčky a dodá vašim pokrmům šmrnc.
Jste zastánci zdravého stravování a myslíte si, že mouka je pro vás tabu? Nabízíme Vám řešení. U nás najdete pouze tzv. zdravé mouky .
Tato mandlová mouka přináší nádech luxusu a delikátní chuti do vašeho domácího vánočního pečení.
Obsahují velmi vysoké množství rozpustné i nerozpustné vlákniny, která je důležitá pro zdraví střev.
Mandlová mouka je vyrobena z loupaných mandlí, které jsou namlety do velmi jemné konzistence.
Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů.
Hotová směs pro výrobu palačinek nebo lívanců s mimořádně vysokým obsahem proteinu a důležitým zdrojem vlákniny.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Celozrnná špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné .
Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Bez fosfátů.
Instantní mouka bohatá na vitamín B1, Železo a fosfor. Obsahuje dvakrát více tzv. zdravého tuku než pšenice a více lehce stavitelných proteinů a sacharidů,
Špaldová mouka se vyrábí z pradávné odrůdy nešlechtěné pšenice známé jako špalda, která byla součástí lidského jídelníčku již tisíce let.
Díky neutrální chuti je skvěle využitelná, jak ve sladké, tak ve slané kuchyni.
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.
Esenciální surovina pro výrobu pravých francouzských makronek nebo pro všechny zastánce paleo stravovacího stylu.