Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny. Agar je bez chuti a bez zápachu a funguje výborně. Vyrábí se z mořských řas, neobsahuje lepek. Od českého výrobce, v biokvalitě
✅ perfektní pro vegetariány a vegany
✅ bez lepku
✅ skvělá alternativa k živočišné želatině
✅ BIO kvalita
✅ český výrobce
Použití: Agar je nutné přivést k varu, aby mohl poté želírovat. K tuhnutí naopak nepotřebuje lednici, protože k němu dochází už při 35-40 °C. Čas nutný ke ztuhnutí je mnohem kratší než u želatiny.
Balení: 10 g
Minimální trvanlivost: Viz. obal
Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
| Výživové údaje: | 100g | 
| Energetická hodnota | 700 kj/167 kcal | 
| Tuky | 0 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g | 
| Sacharidy | 0,7 g | 
| - z toho cukry | 0,7 g | 
| Bílkoviny | 0,0 g | 
| Sůl | 1,25 g | 
Složení: BIO agar