Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
VÝPRODEJ Z DŮVODU PROŠLÉHO DATA MINIMÁLNÍ TRVANLIVOSTI (DMT 24.2.2021)
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni, a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Balení: 100 - 150 g
Minimální trvanlivost: Viz. obal
Složení:
|
100g
|
Energetická hodnota
|
900 kj / 214 kcal
|
Tuky
|
1,9 g
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,1 g
|
Sacharidy
|
30,1 g
|
- z toho cukry
|
30,1 g
|
Bílkoviny
|
8,1 g
|
Sůl
|
0,02 g
|
Vláknina
|
29,3 g
|
Složení: maliny celé lyofilizované
Jahody
Energetická hodnota
|
1200 kJ 286 kcal
|
Tuky
|
3,7 g
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,3 g
|
Sacharidy
|
50,9 g
|
- z toho cukry
|
50,6 g
|
Bílkoviny
|
7,6 g
|
Vláknina
|
15,1 g
|
Sůl
|
0 g
|
Složení: jahody plátky lyofilizované
Broskev
Energetická hodnota
|
1360 kJ 325 kcal
|
Tuky
|
0,84 g
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,08 g
|
Sacharidy
|
67,9 g
|
- z toho cukry
|
61,06 g
|
Bílkoviny
|
5,8 g
|
Vláknina
|
14,66 g
|
Sůl
|
0 g
|
Složení: broskve plátky lyofilizované
Ananas
Energetická hodnota
|
1500kJ 358 kcal
|
Tuky
|
0,96 g
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,11 g
|
Sacharidy
|
79,7 g
|
- z toho cukry
|
79,7 g
|
Bílkoviny
|
2,95 g
|
Vláknina
|
6,4 g
|
Sůl
|
0,025 g
|
Složení: ananas kousky lyofilizované
Mango
Energetická hodnota
|
900 kJ 214 kcal
|
Tuky
|
1,9 g
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,1 g
|
Sacharidy
|
30,1 g
|
- z toho cukry
|
30,1 g
|
Bílkoviny
|
8,1 g
|
Vláknina
|
0 g
|
Sůl
|
0 g
|
Složení: mango plátky lyofilizované