Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni, a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Složení:
jahodový plátky lyofilizované
|
100g |
Energetická hodnota |
1200 kj/ 286 kcal |
Tuky |
3,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0,3 g |
Sacharidy |
50,9 g |
- z toho cukry |
50,6 g |
Bílkoviny |
7,6 g |
Sůl |
0 g |
Vláknina |
15,1 g |
Banánové plátky lyofilizované
|
100g |
Energetická hodnota |
1449 kj/ 346 kcal |
Tuky |
0,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0,2 g |
Sacharidy |
50,9 g |
- z toho cukry |
63 g |
Bílkoviny |
4,3 g |
Sůl |
0,01 g |
Vláknina |
6,8 g |