|
2270 g
čokoláda
|
1 449 Kč
skladem
|
1 449 Kč
|
|
|
2270 g
vanilka
|
1 449 Kč
skladem
|
1 449 Kč
|
|
|
2270 g
jahoda
|
1 449 Kč
Momentálně nedostupné
|
1 449 Kč
|
|
|
2270 g
banán
|
1 449 Kč
Momentálně nedostupné
|
1 449 Kč
|
|
Protein je snadno rozpustný, enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový koncentrát se stupněm hydrolýzy DH12.
Procesem hydrolýzy jsou bílkovinné vazby rozštěpeny proteázovými enzymy (enzymy štěpícími bílkoviny) na aminokyseliny s dlouhým řetězcem. Tyto aminokyseliny se nazývají polypeptidy. Jedná se o enzymatický proces hydrolyzace - pre-digestion („předžvýkání"). Jeho produktem je pro tělo skvěle využitelná bílkovina ve formě peptidů, které zahrnují: oligopeptidy (mají více jak 12 aminokyselin), dipeptidy (mají 2 aminokyseliny), tripeptidy (mají 3 aminokyseliny), tetrapeptidy (mají 4 aminokyseliny), pentapeptidy (mají 5 aminokyselin) atd. Index biologické využitelnosti BV 104 - 107.
Stupeň hydrolýzy – nejdůležitější údaj, který určuje kvalitu hydrolyzovaného proteinu. Proteiny mohou být vystaveny procesu hydrolýzy různou mírou, neboli mohou mít různě vysoký stupeň hydrolýzy. Na rozdíl od některých jiných výrobců uvádíme stupeň hydrolýzy nejen na etiketě výrobku, ale je obsažen přímo v jeho názvu - DH12, což je vysoký stupeň hydrolýzy, díky němuž má tento náš výrobek vysoký obsah krátkých peptidů. Proteiny s vysokým stupněm hydrolýzy jsou typické tím, že mají mírně, ale opravdu mírně a ne nepříjemně nahořklou chuť, což můžete pocítit i u našeho výrobku, a je to dokladem toho, že se jedná o skutečně kvalitní hydrolyzovaný produkt. Vyhněte se tzv. hydrům, které neuvádí stupeň hydrolýzy. Obvykle je to v takovém případě maximálně stupeň 4, který nemá význam v rychlosti vstřebávání bílkoviny. Jen je dražší.
Doporučené dávkování: rozmixujte obsah 1 odměrky (= 30 g) Hydro 77 DH12 ve 150 - 200 ml vody
Balení: 2270g
Minimální trvanlivost: viz obal
Upozornění: Doplněk stravy, se sladidly, vhodné zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Tabulka nutričních hodnot (100 g):
|
čokoláda
|
energetická hodnota
|
1661,2 kJ/395,5 kcal
|
bílkoviny
|
73,2 g
|
sacharidy
|
8,5 g
|
tuky
|
7,7 g
|
Výživové údaje jsou založeny na variantě čokoláda. Výživové údaje ostatních příchutí se mohou lehce lišit.
|
Profil aminokyselin (100 g produktu):
|
čokoláda
|
L-valin
|
4450 mg
|
L-isoleucin
|
4636 mg
|
L-leucin
|
8015 mg
|
L-lysin
|
7132 mg
|
L-methionin
|
1551 mg
|
L-tryptofan
|
1067 mg
|
L-threonin
|
5244 mg
|
L-fenylalanin
|
2367 mg
|
L-alanin
|
3748 mg
|
kyselina asparágová
|
8290 mg
|
kyselina glutamová
|
13485 mg
|
L-histidin
|
1330 mg
|
L-prolin
|
4233 mg
|
L-tyrosin
|
2124 mg
|
L-arginin
|
1812 mg
|
L-cystein
|
1726 mg
|
glycin
|
1238 mg
|
L-serin
|
3716 mg
|
Celkem BCAA
|
17101 mg
|
Celkem aminokys.
|
76165 mg
|
Výživové údaje jsou založeny na variantě čokoláda. Výživové údaje ostatních příchutí se mohou lehce lišit.
|
Čokoláda: enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní serový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 - 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza. Přidané látky: odtučněné kakao, aroma, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo), annato (přírodní barvivo), sójový lecitin 0,29 % (pro instantizaci)
Vanilka: Enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní serový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 - 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza. Přidané látky: aroma, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo), beta karoten a annato (přírodní barviva), sójový lecitin 0,29 % (pro instantizaci)
Jahoda: Enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní serový albumin 2,5%, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 - 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza. Přidané látky: sušené jahody, aroma, extrakt z červené řepy a annato (přírodní barviva), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo), sójový lecitin 0,29 % (pro instantizaci)
Banán - enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta-laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní serový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 - 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza. Přidané látky: sušené banány, aroma, beta karoten a annato (přírodní barviva), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo), sójový lecitin 0,29 % (pro instantizaci).