Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
Kvalitní vaječný protein ze sušeného vaječného bílku. Obsah bílkoviny 82% a vysoká biologická hodnota aminokyselin hovoří za vše.
Protein z vajec Zero Egg white je jedním z nejkvalitnějších zdrojů živočišných bílkovin a má velmi nízký obsah tuků a sacharidů, obsahuje vysoké procento nejpodstatnějších Aminokyselin (36%). Egg Protein přispívá k udržení a vzniku nové svalové hmoty. Proto je velmi vhodný přidávat do stravy během fáze budování svalů. Je také vysoce kvalitní alternativou pro osoby s laktózovou intolerancí.
✅ vysoké množství bílkovin
✅ vysoké procento nejpodstatnějších aminokyselin
✅ udržení svalů a vznik nové svalové hmoty
✅ vhodný pro osoby s laktózovou intolerancí
Dávkování: Smíchejte 30 g s 200 ml vody. Konzumujte 2-3 dávky denně. Vaječný protein, který je 100% kuřecí bílkovina, by měl být konzumován ihned po intenzivním cvičení, ale může se také konzumovat několikrát denně. Doporučujeme 30 g prášku s 200 ml vody nebo ovocné šťávy. Velmi často se používá na přípravu omelet. Stačí smíchat trochu vody a čajovou lžičku dobrého oleje s vaječným proteinem a usmažit na pánvi.
Balení: 1000 g
Dávka: 30 g
Počet dávek v balení: 33
Minimální trvanlivost: Viz. obal
Upozornění: Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Obal těsně uzavírejte. Konzumujte ihned po namíchání.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
Nutriční hodnoty | ve 100 g |
Energetická hodnota | 1462 kJ |
Sacharidy - uhlohydráty | 4,5 g |
Tuky | 0 g |
Bílkoviny | 82 g |
z toho nenasycené mastné kyseliny | 36 g |
Aminokyselinový profil | ve 100 g |
Kyselina asparagová | 8300 mg |
Kyselina glutamová | 10400 mg |
L-alanin | 4700 mg |
L-arginin | 4400 mg |
L-cystein | 2100 mg |
L-fenylalanin | 5700 mg |
L-glycin | 2800 mg |
L-histidin | 1900 mg |
L-isoleucin | 4300 mg |
L-leucin | 6900 mg |
L-lysin | 5500 mg |
L-methionin | 3100 mg |
L-prolin | 2900 mg |
L-serin | 5200 mg |
L-threonin | 3600 mg |
L-tryptofan | 1000 mg |
L-tyrosin | 3300 mg |
L-valin | 5700 mg |
Složení: Vaječný protein Zero Egg white je - jak název napovídá - extrahovaný z vajec. Výhradně německého původu, čerstvě rozkrájené a oddělené vejce (zpracovává se pouze vaječný bílek) jakosti A, fermentované, sušené postřikem a pasterizované.
Čistá a neochucená surovina bez dalších přísad - 100 % sušeného vaječného bílku.
Pravá ceylonská skořice, která má spoutu benefitů pro zdraví. Skořice je již po staletí využívána k léčbě různých zdravotních problémů jako například menstruační problémy, artritida, kvasinkové infekce, průjem, rýma a chřipka a zažívací problémy.
Prášková směs pro bílkovinné palačinky se sladidlem.
Kozí syrovátka má velmi dobrý profil aminokyselin, obsahuje celkem 41,5% esenciálních aminokyselin a 22% BCAA.
100% čistá maca v prášku, z kořene rostliny maky . Maca se pěstuje v peruánských Andách