Prodej byl ukončen
VÝPRODEJ Z DŮVODU PROŠLÉHO DATA MINIMÁLNÍ TRVANLIVOSTI (DMT 15.7.2022)
Špaldová mouka se poslední dobou stala super náhradou za bílou pšeničnou mouku. Upečete z ní plně to samé, co z klasické mouky, ale zdravěji.
Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Nabízíme ji z vlastní produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské kvalitě.
Složení: Pšeničný škrob deproteinovaný, celozrnná pohanková mouka, lupinová mouka, zahušťovadlo guarová guma, lněné semínko, sůl, chlebové koření
| Tabulka nutričních hodnot: | 100 g |
|---|---|
| energetická hodnota | 1440 kJ/340 kcal |
| bílkoviny | 6,2 g |
| sacharidy | 71 g |
| - z toho cukry | 3,2 g |
| tuky | 1,9 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
| vláknina | 7,4 g |
| sůl | 0,1 g |