Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Špaldové pukance přidávejte do různých pokrmů k jejich obohacení - přidejte je do ranní kaše, do jogurtů, müsli apod.
Balení: 130 g
Minimální trvanlivost: Viz. obal
Upozornění: Potravina vhodná zejména pro sportovce. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněny.
|
100 g
|
Energetická hodnota
|
1519kJ/ 359 kcal
|
Tuky
|
2,9 g
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,6 g
|
Sacharidy
|
64 g
|
- z toho cukry
|
0,8 g
|
Bílkoviny
|
15,7 g
|
Sůl
|
0,015 g
|
Vláknina
|
7,1 g
|
Složení: 100 % špaldové pukance BIO
Krásně provoní muffiny, zákusky i palačinky. Zahustí polévky, omáčky a dodá vašim pokrmům šmrnc.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Chutné lupínky z kukuřičné mouky v biokvalitě. Výtečné jako svačinka, hodí se ale i ke snídani do domácího müsli. Lze je i nadrtit a použít na obalování.