Hi-maize - Unikátní přírodní zdroj vlákniny - rezistentní kukuřičný škrob 200G VÝPRODEJ
VÝPRODEJ Z DŮVODU KRÁTKÉ EXPIRACE: Datum min. trvanlivosti 02.12.2014
Hi-maize® přírodní speciální forma dietní vlákniny pomáhá udržovat střeva ve zdravém funkčním stavu a udržovat stabilnější hladinu cukru v krvi.
Praktické použití:
- pro zvýšení obsahu vlákniny všude tam, kde se používá běžně bílá mouka (pečivo, sušenky, knedlíky, moučníky ...), do obilných kaší, komerčních cereálií, mletých mas atd.
Hmotnost: 200g
Minimální trvanlivost: 12 měsíců
Vláknina:
- Vláknina je souhrnné označení pro rostlinné polysacharidy, rezistentní k natrávení enzymy v trávícím traktu. Jinými slovy, jedná se o nestravitelné polysacharidy. Vláknina se dělí na vlákninu nerozpustnou a vlákninu rozpustnou. Dostatek vlákniny je nezbytný jako prevence řady civilizačních onemocnění, kardiovaskulárními chorobami a diabetem počínaje a nádorovými onemocněními konče.
Rezistentní škrob
- Rezistentní škrob je nestravitelný škrob, jinými slovy, jeden z typů nerozpustné vlákniny. Má pozitivní vliv především na skladbu střevní bakteriální mikroflóry a zlepšující střevní peristaltiku. Rezistentní škrob je přirozeného původu, nejedná se tedy o škrob chemicky modifikovaný.