Máslo Ghí díky procesu odstranění vody má znatelně delší trvanlivost a je vhodné převážně na smažení, pečení a další. Jeho kouřový bod je okolo 200 - 250 °C. Colostrum je přebytečné mateřské mléko savců, které je mnohem kvalitnější než mléko běžné. Díky tomu má toto Ghí vyšší obsah vitamínu A, E, K.
✅ Bez laktózy
✅ Bohaté na vitamín A
✅ vysoký kouřový bod 200 - 250 °C
Balení: 350 g
Minimální trvanlivost: Viz. obal
Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněny.
Nutriční hodnoty |
100 g |
Energetická hodnota |
3693 kJ/882 kcal |
Tuky |
99,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
71 g |
Sacharidy |
0 g |
- z toho cukry |
0 g |
Bílkoviny |
0 g |
Sůl |
0 g |
Složení: Tepelně ošetřený bezvodný máslený tuk (min. 99,5%).