Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
VÝPRODEJ Z DŮVODU PROŠLÉHO DATA MINIMÁLNÍ TRVANLIVOSTI (DMT 8.1.2023)
Kdo by neměl rád pizzu? Od teď si ji můžete dát klidně každý den bez výčitek a naopak doplnit svůj příjem o pořádnou nálož bílkovin. Základ na pizzu má skvělých 26 gramů bílkovin a vysoký obsah vlákniny.
✅ 26 gramů proteinu na pizzu
✅ bez přidaného cukru
✅ bez palmového oleje
✅ vysoký obsah vlákniny
Použití: Použijte kdykoliv během dne.
Balení: 200 g
Minimální trvanlivost: Viz. obal
Upozornění: Potravina vhodná zejména pro sportovce. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněny
Výživové údaje: | 100 g | na porci 200 g |
Energetická hodnota | 649 kJ/154 kcal | 1298 kJ/308 kcal |
Tuky | 1,5 g | 3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,28 g | 0,56 g |
Sacharidy | 18,3 g | 36,6 g |
- z toho cukry | 0,28 g | 0,56 g |
Vláknina | 6,8 g | 13,6 g |
Bílkoviny | 13 g | 26 g |
Sůl | 0,6 g | 1,2 g |
Složení: voda, pšenice, přírodní kvasnice, inulin, bambusová vláknina, pšeničná vláknina, syrovátkový protein, semena psyllium, ovesná vláknina, pivovarské kvasnice, (emulgátor: sójový lecitin), aroma
Zpracováno v zařízení, ve kterém se zpracovávají vejce, ryby a korýši.
Chléb vynikající chuti s vysokým obsahem bílkovin, vlákniny a minerálů. Vhodné i pro bezlepkovou dietu.
High protein chips s vysokým obsahem bílkoviny rostlinného původu. Jedná se o proteinovou svačinu pro doplnění živin, zejména bílkoviny v průběhu dne.
Základ těchto chipsů tvoří rýžová mouka, syrovátkový izolát, slunečnicový olej, sůl a paprikový extrakt či barbecue.
Bezvaječné celozrnné špagety z tvrdé pšenice semoliny v bio kvalitě obohatí nejen nutričně váš jídelníček.
Vynikající organické těstoviny z černých fazolí, adzuki fazolí, quinoi nebo ze zelené sóji.
Bezlepkové veganské proteinové chipsy jsou šikovný snack s vysokým obsahem vlákniny a bílkovin.