Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
VÝPRODEJ Z DŮVODU POŠKOZENÉHO OBALU. OBSAH UVNITŘ BALENÍ JE V POŘÁDKU.
Rýžová kaše je skvělou variantou zdravé snídaně, nebo svačinky pro celou rodinu. Je lehce stravitelná, a navíc vás potěší snadná a rychlá příprava a výborná chuť.
Je jednou z nejzdravějších variant sladkých snídaní vůbec. Neobsahuje žádné přidané cukry a další příměsi je kompletně bez éček. Rýžová kaše se vyrábí procesem extruze, což je způsob technologické úpravy, při které se namletá obilovina, luštěnina nebo okopanina protlačuje extruzním válcem, čímž se zahřeje, odpaří se z ní voda a výrobek expanduje. Je velmi bohatá na komplexní sacharidy, obsahuje množství minerálů a vitamínů s minimálním obsahem tuku, navíc skvěle zasytí.
✅ jednoduchá příprava
✅ je bezlepková
✅ lehce stravitelná
✅ vhodná pro vegany
✅ neobsahuje palmový olej
✅ hmotnost balení 500 g
✅ vhodná pro lidi s trávicími problémy
Způsob přípravy: V teplém mléce nebo vodě rozmíchejte kaši, dokud nedosáhne požadované hustoty. Míchejte a krátce povařte nebo nechte odstát.
Můžete si ji připravit jak na sladko, tak na slano, nebo jako zahušťovadlo do polévek. Nejlépe chutná uvařená v rostlinném nápoji nebo mléce, posypaná oříšky, semínky a sušeným nebo čerstvým ovocem. Můžete přidat i lžíci oříškového másla, medu, sirupu či jiného dochucovadla.
Balení: 500 g
Minimální trvanlivost: Viz. obal
Upozornění: Skladujte mimo dosah slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
Výživové údaje: | 100 g |
Energetická hodnota | 1479 kj/348 kcal |
Tuky | 1,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 75,7 g |
- z toho cukry | < 0,5 g |
Bílkoviny | 8,5 g |
Sůl | < 0,01 g |
Složení: extrudovaná rýže 100%
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Směs vloček v biokvalitě obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Specifické vlastnosti jednotlivých obilovin se v této směsi vhodně kombinují a doplňují.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Drobné vločky s lehce oříškovou chutí. Stačí je zalít horkou tekutinou, ochutit sirupem, doplnit oříšky nebo semínky a máte připravenou výtečnou snídani.
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké použití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu.
Chutné lupínky z kukuřičné mouky v biokvalitě. Výtečné jako svačinka, hodí se ale i ke snídani do domácího müsli. Lze je i nadrtit a použít na obalování.