Můj účet
Přihlášení
Menu

Ghí

Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajuverdského receptu přepuštěním 100% másla. Připravuje se pomalým přepouštěním másla, kdy se z něj odstraňuje voda a ostatní příměsi, až zbyde čirý tuk krásné žluté barvy. Má jemně nasládlou oříškovou vůni a chuť. Ghí má vyšší bod přepalování (200-250 °C), hodí se tak skvěle na pečení a smažení.

VÝHODY GHÍ

✅ vysoký kouřový bod (až 250 °C)
✅ dlouhá trvanlivost
✅ jemmá oříšková chuť
✅ bez obsahu mléčných bílkovin
✅ obsahuje široké spektrum vitamínů

Zobrazit více
Zobrazit méně
Zobrazit více
Zobrazit méně
Filtry
Zobrazeno 2 produkty
  • Značky
  • Příznaky
  • velikost balení
Upřesnit filtry
Řadit dle: