








Obsahují velmi vysoké množství rozpustné i nerozpustné vlákniny, která je důležitá pro zdraví střev.
Instantní mouka bohatá na vitamín B1, Železo a fosfor. Obsahuje dvakrát více tzv. zdravého tuku než pšenice a více lehce stavitelných proteinů a sacharidů,
Jste zastánci zdravého stravování a myslíte si, že mouka je pro vás tabu? Nabízíme Vám řešení. U nás najdete pouze tzv. zdravé mouky .
Krásně provoní muffiny, zákusky i palačinky. Zahustí polévky, omáčky a dodá vašim pokrmům šmrnc.
Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů.
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.
Mandlová mouka je vyrobena z loupaných mandlí, které jsou namlety do velmi jemné konzistence.
Tato mandlová mouka přináší nádech luxusu a delikátní chuti do vašeho domácího vánočního pečení.
Díky neutrální chuti je skvěle využitelná, jak ve sladké, tak ve slané kuchyni.
Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Bez fosfátů.
Celozrnná špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné .