Těstoviny jsou oblíbenou přílohou, jsou skvělým zdrojem komplexních sacharidů. Zasytí na delší dobu. Nejčastěji jsou vyrobeny z pšenice semoliny, ale i jsou celozrnné, žitné nebo se do nich přidávájí luštěniny pro vyšší obsah bílkovin.
Vynikající organické těstoviny z černých fazolí, adzuki fazolí, quinoi nebo ze zelené sóji.
REJ Celozrnné semolinové těstoviny Vřetena 400g - Celozrnné semolinové těstoviny - vřetena s 9% vlákniny
REJ Celozrnné semolinové těstoviny Penne 400g - Celozrnné semolinové těstoviny - penne s 9% vlákniny
Sladký nebo slaný kuskus, který stačí pouze zalít horkou vodou a do 10ti minut máte hotový pokrm!
Vyroben ze sušené celozrnné pšeničné krupice v BIO kvalitě, lze použít jako těstoviny nebo rýži
Bezvaječné celozrnné špagety z tvrdé pšenice semoliny v bio kvalitě obohatí nejen nutričně váš jídelníček.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rýžové těstoviny neobsahují konzervanty ani barviva. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Bezvaječné těstoviny ze sušené pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Bezlepkové těstoviny fusilli z kukuřično-quinoové mouky.
Bezlepkové špagety z kukuřičné mouky.
Proteinové cizrnové těstoviny jsou skvělou alternativou k běžným těstovinám .