


Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.
Ve srovnání s běžným řepným cukrem Erythritol vypadá i chutná stejně, má velmi podobnou texturu jako řepný cukr bez jakýchkoliv příchutí. Jeho sladivost je přibližně 70%.
Ta naše je z Ugandy a kromě své výrazné, plné vůně dodá vašim dezertům i cukroví také pořádnou nálož chuti.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
Zero omáčky a dresingy k masu, do salátu nebo jako dochucovadlo do jakéhokoli jídla.
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.
Alternativa k běžnému cukru s nulovou kalorickou hodnotou.
Vyrobeno z extraktu rostliny Stevia Rebaudiana.
Směs tvoří skořice, muškátový oříšek, hřebíček, kardamom, nové koření, muškátový květ a zázvor.
Třtinový cukr s obsahem pravé vanilky.
Sirup na dochucení lívanců, palačinek, kaší, aj... S nízkým obsahem tuku i cukru
Pokud máte rádi ostré a kvalitní složení, tak tento kečup je přesně pro Vás.
Skvělá alternativa k běžnému cukru. Vhodné pro diabetiky a sportovce.
Pokud máte rádi kečup a kvalitní složení, tak tohle je pro Vás ta správná volba.
Vyrobeno z extraktu rostliny Stevia Rebaudiana.
Extrakt se získává z jejich lístků. Sladkou látkou v listech jsou steviolglykosidy steviosid a rebaudiosid.