Zcela jedinečné přírodní sladidlo téměř bez kalorií, vyráběné z kořene čekanky.
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.
Sirup k dochucení jakéhokoliv pokrmu připomínající lahodný karamel.
Prebiotická vláknina získaná z kořene čekanky, která v obsažených pokrmech zajistí skvělou sladkou chuť s velmi nízkým glykemickým indexem.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití. Dá se použít naprosto univerzálně, zejména na pečení. Vychutnat si ho můžete třeba s jogurtem a oříšky.
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni.
Zdravější alternativa slazení, vyrobeno z přezrálých datlí a s výraznou chutí
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.
Sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat ke slazení pokrmů a nápojů.
Rostlinné sladidlo, které se získává z mízy modré agáve.