Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni, a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Složení:
borůvky celé lyofilizované
|
100g |
Energetická hodnota |
1509 Kj / 359 kcal |
Tuky |
4,95 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0,5 g |
Sacharidy |
63,5 g |
- z toho cukry |
37,4 g |
Bílkoviny |
3,8 g |
Sůl |
0,03 g |
Vláknina |
22,7 g |
maliny celé lyofilizované
|
100g |
Energetická hodnota |
900 kj / 214 kcal |
Tuky |
1,9 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0,1 g |
Sacharidy |
30,1 g |
- z toho cukry |
30,1 g |
Bílkoviny |
8,1 g |
Sůl |
0,02 g |
Vláknina |
29,3 g |